Castigatorii Golden Globes

Publicat pe
Keira Knightley
Keira Knightley in „Atonement”

Fara covor rosu si staruri purtand tinutele unor creatori celebri. Astfel s-a desfasurat editia de anul acesta a Globurilor de Aur, din cauza grevei scenaristilor evenimentul reducandu-se la o ceremonie de 30 de minute.

Patru filme aflate in competitie au castigat cate doua trofee: „Atonement' cu Keira Knightley pe generic, printre productiile castigatoare aflandu-se de asemenea „Sweeney Todd”, la fel ca si filmul violent al fratilor Cohn, „No Country for Old Man'

Julie Christie a castigat premiul pentru cea mai buna actrita de drama („Away From Her'), in timp ce Daniel Day-Lewis a iesit invingator pentru prestatia din „There Will Be Blood'.

Premiile pentru cei mai buni actori in rol secundar le-au revenit lui Cate Blanchett si lui Javier Bardem, pentru superba interpretare a lui Bob Dylan in ceea ce o priveste pe Cate si pentru frumoasa poveste din „No Country for Old Man' pentru Bardem.

La categoria comedie/musical s-au impus frantuzoaica Marion Cotillard („La vie en Rose') si Johnny Depp („Sweeney Todd').

Cel mai bun film strain a fost declarat „The Diving Bell and the Butterfly', categorie la care a concurat si filmul romanesc semnat de regizorul Cristian Mungiu „Patru luni, trei saptamani si doua zile'. (L.F.).

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter