Cât de bine arată Karolina Kurkova cu puţin timp înainte de a naşte!

Publicat pe

Top modelul Karolina Kurkova mai are foarte puţin timp până va deveni mamă pentru a doua oară şi profită la maximum de această perioadă.

 

Frumoasa blondă în vârstă de 31 de ani care trăieşte la New York alături de soţul ei, Archie Drury, şi de Tobin, simpaticul lor fiu în vârstă de 6 ani, şi-a oferit o vacanţă în Florida.

 

Însărcinată în 9 luni, Karolina şi-a expus burtica cu ajutorul unui costum de baie negru din două piese, alături de ea aflându-se bineînţeles cei doi bărbaţi din viaţa ei.

 

Fostul îngeraş Victorias Secret este într-o formă fizică de invidiat, ea fiind şi foarte activă în perioada sarcinii. Astfel, am putut să o admirăm la diverse evenimente şi prezentări de modă unde a strălucit.

 

Aflată înt-o pauză a carierei sale, Karolina îşi ocupă acum timpul făcând yoga şi bucurându-se de timpul petrecut alături de familia sa.

 

Foto: Instagram

 

Cât de bine arată Karolina Kurkova cu puţin timp înainte de a naşte!Cât de bine arată Karolina Kurkova cu puţin timp înainte de a naşte!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter