Cât de emoţionată a fost Andreea Marin să descopere un lucru care i-a aparţinut mamei ei!

Publicat pe

Andreea Marin vorbeşte mereu cu multă duioşie de mama sa, pe care, din nefericire, a pierdut-o când Andreea si sora ei erau foarte mici.

 

Vedeta şi-o aminteşte perfect, deşi au trecut mulţi ani de atunci, iar de curând a avut o nouă ocazie să se gândească la cea care i-a dat viaţă.

 

S-a întâmplat când, căutând într-o cutie cu lucruri vechi, a găsit o geantă mică şi elegantă care i-a aparţinut mamei ei: „Cotrobaind prin cutii cu lucruri vechi si bine randuite, am dat peste o geanta mica si eleganta a mamei…', şi-a început vedeta mesajul emoţionant.

 

Andreea a avut astfel prilejul să gândească încă o dată la mama sa şi să publice o fotografie cu aceasta in care este evident cat de mult seamana cele doua „Mi-am amintit-o cocheta, blanda, cu ochi patrunzatori si atingere linistitoare… ce bine imi face sa o simt din nou aproape, fie si asa, printr-un lucru simplu ce imi trezeste atatea amintiri…'

 

Cât de emoţionată a fost Andreea Marin să descopere un lucru care i-a aparţinut mamei ei!Cât de emoţionată a fost Andreea Marin să descopere un lucru care i-a aparţinut mamei ei!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter