Cătălin Botezatu, primul mesaj după ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut!

Publicat pe

Cătălin Botezatul a avut o primă reacție după ce s-a vehiculat că ar fi în stare gravă, în urma operației complicate de extirpare a unei tumori canceroase la colon. Designerul a ajuns în secret, în România, și a urcat pe conturile sale de socializare o înregistrare în care le mulțumește tuturor pentru mesajele de susținere.

Cătălin Botezatu, primul mesaj după ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut!Cătălin Botezatu, primul mesaj după ce i-a fost descoperit cancerul. Designerul este de nerecunoscut!

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România.

Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.
Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.', a spus designerul, pe Facebook.

Operația a durat șase ore

În urma operației care a durat șase ore, medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.
Bote are probleme de sănătate, din 2015, și cu inima și are montate și cinci stenturi până în prezent. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter