Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune: „Nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele”

Publicat pe

Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Luni, 30 ianuarie, cunoscutul prezentatorul a revenit pe micul ecran. În urmă cu aproape trei săptămâni, acesta a trecut printr-o operație de ruptură de ligamente încrucișate la genunchi. În perioada recuperării medicale, Adela Popescu a fost cea care a moderat emisiunea „La Măruță'. Acum, soțul Andrei și-a reluat activitatea și a avut parte de o surpriză neașteptată din partea colegilor de platou. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Pe 12 ianuarie, Cătălin Măruță a fost suspus unei interveții complexe la nivelul genunchilor, după ce medicii l-au diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate. În ultimele săptămâni, acesta s-a aflat în recuperare medicală, așa că Adela Popescu i-a luat locul în cadrul emisiunii de la ProTV. În prezent , cunoscutul prezentator se poate deplasa numai cu ajutorul cârjelor și va mai dura ceva vreme până își va putea recăpăta mobilitatea. Astăzi, Cătălin Măruță și-a reluat activitatea și a avut parte de un cadou special din partea colegilor de platou. Este vorba despre câteva cărți cu titluri foarte sugestive.

Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune: „Nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele'Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior. Cum l-au ironizat de colegii de emisiune: „Nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele'

Cătălin Măruță a revenit la ProTV. Prezentatorul TV se confrunta cu probleme la nivelul genunchilor de câteva luni bune, însă a amânat în repetate rânduri intervenția chirurgicală. În timpul operației, acesta nu a fost anesteziat total, așa că a văzut întreaga procedură. În salon, după intervenție, a fost prezentă și Andra.

Citește și: Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani! Ce urare i-a făcut soția lui, Andra: 'La mulți ani, sufletul meu!'

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…'

Citește și: „Începe să se și înnegrească'. Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Ce a pățit prezentatorul TV

Citește și: A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”: „Inima mea este distrusă'. Avea doar 45 de ani

Cătălin Măruță a revenit la Pro TV, după operația suferită la picior.

Proaspăt întors din concediul medical, Cătălin Măruță a avut parte de o primire specială din partea colegilor săi de emisiune. Aceștia i-au oferit trei cărți cu titluri menite să ironizeze situația în care se află prezentatorul TV. În ediția de astăzi a emisiunii „La Măruță', soțul Andrei s-a deplasat ajutat de cârje.

„Iată ce cărți mi-au făcut colegii mei cadou în perioada asta! Câinele șchiop, nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele, mulțumesc mult de tot! E bine! Colegii mei sunt inspirați în această perioadă, au zis că ar trebui să mai citit. A…Regele olog. Nu știm ce legătură au aceste cărți între ele… Ooo, iată: Pas cu pas (n.r cartea lui Klaus Iohannis). Domnul președinte, pas cu pas o luăm! Și, iată, cu asta încep de fapt, Mielușelul șchiop. Mulțumesc mult, dragi colegi!', a susținut prezentatorul în cadrul emisiunii de la ProTV.

Prezentatorul TV suferea de ligamente încrucișate

Cătălin Măruță a fost operat în urmă cu aproape trei săptămâni, fiind diganosticat de medici cu ruptură de ligamente. La câteva ore după intervenția chirurgicală, acesta a publicat un videoclip în care a vorbit despre starea lui de sănătate și despre modul în care a decurs întreaga procedură.

„Gata, pacientul a supraviețuit (n.r. – zâmbește). M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul, și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic', a povestit Cătălin Măruță în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter