Cătălin Zmărăndescu, atacat de fiul său, și după eliminarea de la Survivor: "Nu vreau să mai aud de el în viața mea"

Publicat pe .

Mihai Zmărăndescu, în vârstă de 21 de ani, nu vrea să mai audă de tatăl său. Cătălin Zmărăndescu nu are o relație bună cu cei doi copii ai săi din căsnicia anterioară, iar participarea sa la Survivor a reaprins conflictul. După eliminarea de la Survivor, Cătălin Zmărăndescu a fost atacat, din nou, de fiul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Zmărăndescu a declarat recent că a întrerupt orice legătură cu tatăl său, iar decizia este definitivă. Cei doi nu își mai vorbesc de mai bine de trei ani, însă băiatul continuă să-i adreseze tatălui său cuvinte dintre cele mai dure. Nici Cătălin Zmărăndescu nu a insistat să se împace cu fiul său.

Catalin-Zmarandescu-1-1Catalin-Zmarandescu-1-1

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!', a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV.

De ce este supărat Mihai Zmărăndescu pe tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu dezvăluia că fostul concurentul de la Survivor l-a renegat atât pe el, cât și pe sora lui. Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat că, odată ce și-a făcut o nouă familie, nu a vrut să mai audă de copiii săi mai mari.

Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo.

Și-a luat cu tesla în cap.Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate', a mai spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu, în timp ce fostul luptător se afla în competiția „Survivor'.

Citește și: Ce l-a determinat pe Smiley să creadă că Pavel Bartoș își înșală soția: „Așa golan să fie?!'

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor

În ediția din 22 martie, Cătălin Zmărăndescu a fost votat să plece de la Survivor. La consiliul de eliminare, Zmărăndescu a mărturisit că este bucuros că se întoarce în sânul familiei.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele', a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro Tv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton