Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon: "Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!"

Publicat pe

Ramona Bădescu a vorbit deschis despre întâlnirea cu actorul francez, Alain Delon, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon? Vedeta a mărturisit că a avut ocazia să lucreze cu el în urmă cu mai mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu a avut ocazia să cunoască mai multe staruri internaționale în cariera sa de actriță. Bruneta a fost sinceră și a recunoscut că Alain Delon a fost cel care a făcut-o să-i bată inima cu putere de fiecare dată când îl vedea. La un moment dat, s-a zvonit că între cei doi ar fi fost mai mult decât o relație de amiciție.

Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon

În emisiunea lui Denise Rifai, Ramona Bădescu a dezvăluit cum au stat lucrurile, de fapt, între ea și Alain Delon. Bruneta a spus, în premieră, că și-ar fi dorit să aibă o relație de iubire cu starul internațional.

Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut (n.r pe Alain Delon) la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!'. M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest, a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Kanal D.

‘Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut’, a mai adăugat actrița.

Citește și: Ramona Bădescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț: „Cât a fost însurat cu mine a avut un copil”

Citește și: Ramona Bădescu din nou actriță, după 3 ani de pauză. Va avea un rol negativ: „Pot să fiu foarte rea!”

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare: „Luptăm mai mult ca niciodată”

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct: „Vreau să zic că te iubesc…'

Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani

Ramona Bădescu visează să devină din nou mamă și speră că va avea și o fetiță cândva.

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!, spunea Ramona în decembrie 2020.

Despre cum a devenit mamă la 50 de ani, Ramona a spus că îi datorează totul lui Dumnezeu.

„Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic.

Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului. Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită, spunea Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter