Catherine Zeta-Jones a vorbit despre boala sa şi operaţiile estetice

Publicat pe

După o absenţă de câţiva ani de pe marile ecrane, Catherine Zeta-Jones a revenit cu comedia „Dads army' şi a acordat câteva interviuri în care a vorbit despre viaţa ei.

 

catherine1

 

Într-un interviu pentru „Good Housekeeper', actriţa a dezvăluit aspecte sensibile legate de viaţa sa din ultima perioada.

 

În vârstă de 46 de ani, soţia lui Michael Douglas a dezminţit că şi-ar fi făcut operaţii estetice după ce de-a lungul timpului s-a spus că şi-ar fi operat pomeţii, pleoapele şi că şi-ar fi făcut un lifting. Catherine a marturisit că nu a apelat la bisturiu, dar că va face acest lucru în ziua în care va simţi că a venit momentul.

 

„Nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Dacă îi ajută pe oameni să se simtă mai bine, cine sunt eu să îi judec pentru asta?'

 

De asemenea, actriţa a revenit asupra problemelor sale de sănătate, în 2011 ea internându-se pentru a se trata de tulburările bipolare. „Să ştiu, în sfârşit, ce am a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Punerea unui diagnostic m-a salvat'.

 

Din fericire, actriţa a reuşit să depăşească acea perioadă. „Au fost momente în care am fost sus, şi altele în care m-am prăbuşit. Scopul meu este să rămân acum undeva la mijoc. Şi acum sunt exact unde îmi doresc'.

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter