Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei: „Lucrurile s-au așezat altfel...”

Publicat pe

Catrinel Sandu a făcut unele declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei. Deși atât ea, cât și partenerul ei, Steve Schroeter, sunt firi discrete, vedeta a dat puțin „din casă'. A dezvăluit ce relație are bărbatul cu fiicele ei din fosta relație, dar și cum se înțelege ea cu băieții lui. Aceștia locuiesc împreună în SUA și trăiesc cu adevărat visul american, fiind împliniți pe toate planurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Catrinel Sandu a dat câteva declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei. Vedeta locuiește în Statele Unite ale Americii de 14 ani. Însă, abia după ce l-a cunoscut pe partenerul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter, a început să se simtă ca acasă în străinătate. Bărbatul nu e important doar pentru ea, ci și pentru fiicele ei, văzându-l ca pe un idol.

Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei: „Lucrurile s-au așezat altfel...'Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei: „Lucrurile s-au așezat altfel...'

Catrinel Sandu se află de mai bine de un deceniu în SUA, mai exact în Sarasota, Florida. A obținut cetățenia după cinci ani, însă abia de când l-a cunoscut pe soțul ei, stomatologul Steve Schroeter, cu care și-a refăcut viața, a început să se simtă ca acasă. Fiicele ei îl adoră pe bărbat și sunt recunoscătoare că au doi tați. Sara și Lara, în vârstă de 13 și respectiv 9 ani, îl privesc ca pe un idol.

Citește și: Cu ce se ocupă Catrinel Sandu, la 13 ani după ce s-a mutat în America:„Lucrez de dimineața până seara'

Citește și: Ce mult au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu!Sara și Lara sunt copiile fidele ale mamei lor

Citește și: Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni.Artista își face toate poftele

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat:”Ajută foarte mult la…”

Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei

În SUA, Catrinel Sandu activează ca profesoară de dans și de balet, la Manatee School for the Arts. Ea și Steve Schroeter sunt căsătoriți de trei ani, iar relația lor merge ca pe roate. Partenerul vedetei deține un cabinet, de care se ocupă alături de fratele lui mai mic. Bărbatul are și el doi copii din fostul mariaj, mai exact doi băieți, de 17 și 18 ani.

„Anul acesta am intrat în al 14 -lea an de când sunt în America. Nici mie nu mi vine să cred. Fetele sunt născute și crescute în America. Pentru ele, America este acasă. Noi mergem la bunici în România, se simt bine, dar casa lor aici este

De când Steve a intrat în viața mea, lucrurile s-au așezat altfel. Mă simt mai integrată acum, și mai acasă. Nu mai simțeam că e ceva, să mă acomodez. Acum pot să spun și eu că sunt acasă', a spus Catrinel Sandu pentru fanatik.ro.

Cum se înțelege Steve cu fiicele vedetei din fosta relație

Conform spuselor lui Catrinel Sandu, Steve și-a dorit enorm o fată, iar Dumnezeu i-a dăruit acum două, pe fetele vedetei din prima căsătorie. Blondina spune despre el că e un bărbat foarte implicat în creșterea și educația lor, motiv pentru care se consideră o norocoasă.

„Steve este un fel de idol pentru copii. Este atât de implicat și de cald și de bun. Cu fetele, el niciodată nu zice am două fete vitrege, el spune, am patru copii, doi băieți și două fete. Fetele mele au petrecut mult timp cu el decât cu tatăl lor. Lara are 9 ani, de 5 ani împreună cu el. Practic a deschis ochii pe el. Îl strigă tata, Pe tatăl ei îl strigă tata din prima zi. Sunt norocoase că au doi tați. Eu așa le spun. Așa proiectez imaginea.

Sunt mari și mature și își formează singure relația. Iar el e topit după ele. Steve și-a dorit mult o fată. Ultimul băiat și-a dorit să fie fată. Fratele lui are doi băieți și are și o fată. Iată că i-a dat Dumnezeu și lui două fete.

Sara vorbește cu el, se simte foarte apropiată și deschisă cu el. Eu sunt și profesoara ei la școală. Avem o relație strânsă. Dar în drum spre casă, ea nu are răbdare să ajungem. Și îl sună de pe drum, înainte să ajungem acasă, să îi spună ce s-a mai întâmplat.

Din punctul acesta de vedere sunt o norocoasă. E un exemplu. Are o relație foarte caldă cu ele și face și lecții cu fetele. Are o răbdare și un fel de a vorbi cu ele… așa încât nici nu știu să îl descriu', a spus Catrinel Sandu pentru aceeași sursă.

Ce relație are blondina cu băieții soțului ei

Nu doar Steve Schroeter se înțelege de minune cu fiicele lui Catrinel Sandu, ci și băieții lui. Aceștia se comportă ca niște adevărați frați mai mari, având grijă de surorile lor. Fac chiar și lecții împreună.

„Când divorțezi și ai copii, e important ca persoana care vine în relație să fie ok, cu copiii. Ele m-au încurajat, pentru că eu nu voiam să mă mărit. El cu ele au pus totul la cale, sunt foarte apropiați.

Iar eu cu băieții lui… Eu am intrat în viața lor mai târziu, când nu erau foarte micuți. Unul e major, iar celălalt face anul acesta 17 ani. Ei stau o săptămână la mama, o săptămână la tata.

Cel mic, vine și pleacă ca un adult. Au grijă de fete. Vreau să spun că, dacă trebuie să plecăm undeva, ele vor sta cu băieții, au grijă de fete. Și ele abia așteaptă. Pentru că ei le duc cu mașina și le cumpără lucruri pe care noi nu prea le cumpărăm, cum ar fi de la fast-food.

Câteodată mai fac și ei lecții cu ele. Mark a avut o dată petrecere pe plajă și eu eram la școală, iar Steve la cabinet. Ne-a spus că, ‘Toate fetele sunt încântate că îmi iau la petrecere surorile mai mici. Le place și lor, să meargă cu fratele mai mare', a adăugat ea.

Catrinel Sandu: „,Muncim de ne sar capacele'

Catrinel Sandu și soțul ei, Steve, muncesc cot la cot pentru o a avea tot ce-și doresc. În ciuda programului încărcat, își găsesc mereu puțin timp doar pentru ei, în care să discute. Vedeta e de părere că un cuplu e adevărat atunci când ambii parteneri trag în aceeași direcție.

„Este o atmosferă foarte frumoasă și așa de normal! Toată lumea vreau să înțeleagă că noi muncim 'de ne sar capacele', dar suntem super parteneri. Noi muncim amândoi și când avem timp, nu știm cum să facem să îl prețuim. Punem copiii în pat la ora 22.00, și ieșim în cartier numai noi doi, cu cățeii, să ne spunem ce am mai făcut azi, și facem planuri pentru ziua următoare.

Tata avea o vorbă: tragem amândoi în aceeași direcție. Avea dreptate. Un cuplu e adevărat când trag în aceeași direcție amândoi.

Eu am muncit tot timpul. Știu ce pot, ce am. Nu fac niciun compromis. Steve are cabinetul lui, el și cu fratele lui. Și e mereu cineva acolo. Când el, când fratele lui. Se acoperă, nu pot închide să ia pauză. Au pacienți mulți.

Au făcut aceeași facultate, același job. Între ei este o diferență de 9 ani. Steve a lucrat pentru un medic și I-a lăsat cabinetul. La doi ani, după ce fratele lui a terminat facultatea, au devenit parteneri. Se înțeleg foarte bine. Fiecare știe ce are de făcut', a explicat vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă