Ce mult au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu! Sara și Lara sunt copiile fidele ale mamei lor

Publicat pe

Catrinel Sandu s-a mutat de ceva timp în America, unde a găsit fericirea în brațele partenerului ideal. Vedeta are, însăm două fetie din căsnicia anterioară! Sara și Lara au crescut și seamănă tot mai mult cu mama lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Catrinel Sandu are două fetițe adorabile! Sara a împlinit de curând 11 ani, iar Lara are 8 ani. Micuțele seamănă foarte bine între ele și foarte mult cu mama lor.

Citește și:Adriana de la Survivor s-a despărțit de iubitul american, după un an și jumătate! Motivul rupturii dintre cei doi:„Sincer, nu regret nimic'

Având vârste fragede la momentul divorțului de tatăl lor, fostul jucător de tenis, Gabi Trifu, Catrinel Sandu a povestit în urmă cu ceva timp și cum au depășit fetele momentul:

„Pentru Lara a fost mai uşor pentru că totul se întâmplă de vreo trei ani de zile, iar ea are cinci ani. Deci totul a început când era destul de mică. Dar Sara a fost un pic mai afectată. Am vorbit deschis cu ea în limitele normale şi cât poţi să spui unui copil. Nu am ascuns lucruri, a şi văzut foarte multe lucruri. Ţii în tine, dar la un moment dat mai ai şi lucruri pe care nu ar trebui să le spui faţă de copii. Am încercat să gestionez cât se poate de ok situaţia, nu atât de bine cum aş fi gestionat-o acum, trecându-mi. Aceea nu e o perioadă deloc frumoasă. Dar am găsit puterea să mergem mai departe şi ele mi-au dat-o, mai ales Sara', a transmis Catrinel Sandu la acel moment.

Citește și: A murit Claudia Daniela Nacu din Trio Expres! Mesajul transmis de fosta colegă, Carmen Harra:„A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită'

Micuțele au crescut acum și sunt adorabile, dovadă stau multitudinea de imagini postate pe rețelele de socializare.

Catrinel Sandu s-a mutat în casă nouă

Acum, blondina și-a refăcut viața alături de americanul Steve, medic stomatolog de profesie. Cei doi locuiesc în Florida și de curând chiar s-au mutat în casă nouă, evaluată la peste 200.000 de dolari. 'Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre', a transmis Catrinel, pe conturile de socializare.

Citește și: Raed Arafat avertizează: „Asimptomaticul are virusul și transmite!' Vaccinul anticoronavirus nu va rezolva imediat situația!

'O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!', a ținut să precizeze și mama fostei dansatoare de la Cronica Cârcotașilor.

Catrinel și Steve au avut nevoie de mai mult spațiu pentru familie. În casă locuiesc fiicele lui Catrinel, dar și băieții lui Steve, din prima căsnicie, precum și mama dansatoarei, potrivit click.ro.

Ce mult au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu! Sara și Lara sunt copiile fidele ale mamei lorCe mult au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu! Sara și Lara sunt copiile fidele ale mamei lor

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter