FOTO / Meghan Markle, apariție răvășitoare la un eveniment public, la Londra

Publicat pe

În cea de-a doua apariție publică din weekendul trecut, și prima fără Prințul Harry, de la căsătoria lor, Meghan Markle a încântat pe toți cei care au văzut-o, prin alegerea vestimentară, și de această dată impecabilă.

FOTO / Meghan Markle, apariție răvășitoare la un eveniment public, la LondraFOTO / Meghan Markle, apariție răvășitoare la un eveniment public, la Londra

În acest weekend, Meghan a fost invitată la vernisajul expoziției 'Oceania', la Academia Regală de Arte din Londra, unde sunt expuse peste 200 de artefacte din Melanesia, Micronesia și Polynesia, subregiuni ale Oceaniei în care se află Noua Guinee, Insula Paștelui, Hawaii și Noua Zeelandă.

La acest eveniment, care a întrunit public numeros, Meghan a ales să poarte o rochie neagră semnată Givenchy (același designer care i-a creat și rochia de mireasă), pe care a accesorizat-o cu un clutch purtând semnătura aceleiași case de modă și o superbă pereche de pantofi din piele întoarsă ai brandului Aquazzura.

În timpul vizitei la Academia Regală, Meghan a admirat opere de artă din Noua Zeelandă, Fiji, Regatul Tonga și Australia – zone pe care le va vizita, luna viitoare, împreună cu Prințul Harry.  Ducesa de Sussex a susținut un discurs și a discutat atât cu curatorii expoziției, artiști și descendenți ai artiștilor ale căror opere au fost expuse. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter