Ce avere fabuloasă are Florin Pastramă: „Am 20 şi ceva de proprietăţi..."

Publicat pe

Dacă există cineva care a crezut că Florin Pastramă s-a însurat cu Brigitte pentru avere, s-a înșelat. Afaceristul are o avere fabuloasă și înainte de a-și cunoaște actuala soție reprezenta o partidă pentru orice tânără…

Participarea la reality show-ul Ferma i-a adus lui Florin Pastramă (40) o soție și notorietate, pe Brigitte Sfăt (42), pentru că bani avea deja… Cei doi îndrăgostiți s-au cununat civil pe data de 27 mai, urmând ca pe 7 iulie să aibă loc și ceremonia religioasă, în care au investit mai mult de 100.000 de euro, dovadă că banii nu sunt o problemă pentru proaspăta familie.

De altfel, Florin lăsa să se înțeleagă că a dus de mic o viață de huzur, într-un interviu pentru click: „La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot până în 2008, când el a murit. Părinţii ne-au educat astfel încât să devenim oameni respectuoşi şi responsabili. Sunt licenţiat în Drept. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam. După ce a murit tata am devenit capul familiei şi am preluat imperiul pe care l-am moştenit”.

„Suntem cei mai invidiaţi şi admiraţi”

De când a preluat afacerile familiei, Florin Pastramă s-a descurcat de minune, după cum chiar el povestește pentru publicația menționată și, mai mult, acum beneficiază și de ajutorul soției sale:

„Suntem cei mai invidiaţi şi admiraţi. M-am ferit să apar în showbiz, dar acum sunt fericit şi nu vreau să mai stau ascuns. Am afaceri cu imobiliare şi Brigitte mă ajută foarte mult. Amândoi am lucrat în construcţii, ridic blocuri, o rezidenţă de şapte case. Vom continua împreună, iar ea mă va ajuta cu decorarea interioarelor. Am văzut cum sunt renovate casele ei şi îmi plac'.

Cât despre averea pe care o deține… „Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună', a declarat Florin Pastramă.

Foto: Instagram

Ce avere fabuloasă are Florin Pastramă: „Am 20 şi ceva de proprietăţi..."Ce avere fabuloasă are Florin Pastramă: „Am 20 şi ceva de proprietăţi..."

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter