Ce comenta Meghan Markle despre Kate Middleton pe vremea când ea și Prințul Harry încă nu deveniseră un cuplu

Publicat pe

Înainte de a ajunge Ducesă și preferata englezilor, Meghan Markle scria pe blogul ei de lifestyle despre Kate Middleton, dar și despre dorința sa de a deveni prințesă… Un vis devenit realitate.

 

Înainte de a intra în familia regală britanică, Meghan Markle și-a încercat norocul la Hollywood, dar faima de care s-a bucurat datorită serialului Suits nu a fost nici pe departe similară celei pe care a cunoscut-o din momentul în care ea și Prințul Harry au devenit un cuplu. Era destul de crezut că o actriță americană, provenită dintr-o familie birasială și cu un divorț la activ avea să treacă de toate barierele, fiind cunoscut faptul că britanicii sunt conservatori, dar iată că minunea s-a petrecut. La nici doi ani de când Meghan Markle s-a logodit cu Prințul Harry, fosta actriță a devenit un style icon și preferata britanicilor, reușind să se integreze în familia regală. Totul a culminat cu celebra nuntă din luna mai a anului trecut și cu anunțul că Ducii de Sussex urmează să devină părinți la finele acestei luni.

„Fetițele visează să fie prințese”

Cu siguranță, deși a visat în copilărie să devină prințesă, nici măcar Meghan nu a crezut că nunta ei va fi privită de 2 miliarde de oameni din lumea întreagă și că va ieși din biserică la brațul unui prinț. Iată ce scria cândva pe blogul ei de lifestyle, The Tig, actuala Ducesă de Sussex: „Fetițele visează să fie prințese. Eu, de exemplu, eram înnebunită după She-Ra, Prințesa Puterii”.

Fără să-și imagineze că ea și Kate Middleton vor deveni vreodată cumnate, Meghan scria, într-o altă postare, pe blogul personal: „Femeile mature par să păstreze această fantezie din copilărie. Numai uitați-vă la fastul și circumstanțele nunții regale și la nesfârșitele conversații despre Prințesa Kate.' Chiar dacă pare incredibil, doar câțiva ani mai târziu, Meghan Markle a trăit, la rândul ei, fanteziile copilăriei… Și, dacă este adevărat ceea ce spun angajații ei, care se plând de firea inflexibilă și plină de toane a lui Meghan, chiar a devenit… Prințesa Puterii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter