Ce crede CORNEL ILIE de la VUNK despre vedetele din muzica românească

Publicat pe

Cornel Ilie, solistul îndrăgitei trupe Vunk, a impresionat întotdeauna prin sinceritate şi prin lipsa de inhibiţii. Muzicianul vorbeşte despre nivelul actual al muzicii româneşti şi o critică, spre exemplu, pe Delia Matache, pentru faptul că îşi iroseşte talentul în anumite momente.

 

-Cornel-Ilie_5a26089ecc

„Sunt oameni talentaţi în muzica românească care, parcă, vor să contrazică asta, câteodată. Sunt şi cei netalentaţi care şi ei vor să convingă pe toată lumea de contrariu. (…) Mi-e ciudă când cei cu talent se pierd, undeva, pe drum, din orgoliu, din teama de a cere mai mult de la ei înşişi, din lipsă de viziune, din lipsă de încredere în alţii care ar putea să-i sfătuiască şi, uneori, chiar din aroganţă, tocmai pentru că ştiu că sunt mai talentaţi decât majoritatea. (…) Acum câteva zile, am cântat în acelaşi spectacol cu Delia. Avem o relaţie de colegialitate, ba chiar acum câţiva ani i-am propus să cântăm împreună o piesă. Conjunctura a făcut în aşa fel încât să nu fie atunci momentul potrivit pentru această colaborare. Dar avem tot timpul înainte. Delia este una dintre puţinele artiste din România care îşi permite să facă ce vrea cu vocea şi talentul ei, pentru că este foarte versatilă şi extrem de talentată. Nu înţeleg de ce un asemenea artist alege să coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat (şi plătit!) încât să înceapă la un moment dat să cânte refrene din manele, cu interpretare de solist de manele. Îmi imaginez că – pentru că acest concert se ţinea în oraşul Pantelimon – căuta, cumva, un plus de simpatie din partea publicului. Surprinzător, dar o parte din public a taxat lucrul ăsta. Şi a huiduit. Sau nu a aplaudat deloc, ceea ce mi se pare că spune şi mai multe. Un artist care nu primeşte aplauze este mai indiferent publicului decât unul huiduit. N-ar fi fost nicio problemă dacă lucrul ăsta îl făcea altcineva, dar Delia este jurat la X Factor, un concurs în care cei mai tineri, începătorii, iau de bună ce le spun juraţii şi ce sfaturi le dau ei”, notează Cornel Ilie, pe blogul său, cornelilie.ro.

Mai mult pe libertatea.ro

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter