Ce înălțime și ce greutate are Mihaela Bilic și ce mănâncă: „Eu fac toate prostiile lumii”

Publicat pe

Ce mănâncă Mihaela Bilic. Medicul nutriționist pe care îl cunoaște toată lumea pentru că apare foarte des la televizor, a vorbit de curând, despre alimentația sa de în fiecare zi. Vedeta spune că are momente când consumă mâncare nesănătoasă, dar acest lucru o motivează mai tare să îi ajute pe oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne recomandă mereu ce să mâncăm ca sa fim sănătoși și să nu ne îngrășăm. Nu este adepta regimurilor drastice, dar puțini știu de ce.

Ce mănâncă Mihaela Bilic. Nu este deloc o „sfântă' în bucătărie

În urmă cu mulți ani, ea însăși aproape că s-a înfometat. S-a întâmplat în urmă cu mulți ani, atunci când își dorea să slăbească rapid.

„Eu fac toate prostiile lumii, și asta îi încurajează pe cei care mă ascultă, ceea ce nu e neapărat bine. Ultima oară eram pe stradă, mâncam un croissant și m-a oprit un domn să-mi zică: „V-am prins!' Păi, când, Doamne, iartă-mă, am zis eu că nu mănânc?

Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late.

Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pen­tru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram.

Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit me­­reu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine', a declarat Mihaela Bilic pentru Formula AS.

Ce înălțime și ce greutate are Mihaela Bilic

Totuși, Mihaela Bilic recunoaște că a trecut prin momente grele, atunci când nu reușea să-și țină greutatea sub control.

„Cum aș fi putut eu să stau în fața unui om, să dau sfaturi, când nu reușeam să mă con­trolez pe mine? Toate căutările mele în direcția asta au explodat la 40 de ani. Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale, fiindcă am vrut să fac copii, nu reușeam să slăbesc, eram dis­perată.

Țin minte că mi-am zis: „Nu mai pot, cu toa­te curele tale de slăbire, nu mai vreau!' Nu mai voiam nici măcar să mă gândesc la ce trebuie să mă­nânc. Și atunci am zis: „Mihaela, ce nu-ți place ție? Peștele! Perfect, o să mănânci pește cu legume un an de zile, ca să nu mai trebuiască să te gândești de­loc la mâncare. Peștele e sănătos, nu poți da greș cu el.'

Atunci mi-am dat seama că cel mai mare duș­man al meu nu era mâncarea, era propriul cap. După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-odată o mare eli­be­rare. După vreo șase luni, fără să-mi dau seama, ajun­sesem mai slabă ca niciodată', a mai mărturisit nutriționista pentru aceeași sursă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter