Ce le-a transmis Adda artistelor Delia și Feli: „Am observat că nu prea se...”.

Publicat pe

Cântăreața Adda s-a îndrăgostit de folclor când era doar un copil, mai exact de cântecele interpretate de Grigore Leșe. Pentru artistă e important să nu-și uite originile, iar hiturile pe care le-a lansat de-a lungul timpului îmbină cu succes trecutul și prezentul.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adda a recunoscut că și-ar dori să colaboreze cu artiste care se îndreaptă spre același gen de muzică: „mi-ar plăcea să am un duet cu o fată, am observat că nu prea se poartă, nu înțeleg de ce. Mi-ar plăcea să am o piesă cu Delia sau cu Feli pentru că și la temperament ne asemănăm cumva, suntem cumva pe același film. Cred că ar ieși ceva foarte fain, pentru că nu s-a mai făcut', a explicat ea.

Pentru cântăreață, muzica a fost întotdeauna planul A, fără să ia în calcul și alte variante în plan profesional. Putea să renunțe oricând la meseria ei, dar a ales să nu o facă, pentru că muzica o împlinește cu adevărat: „accept că vine cu multe rele, dar și când vine binele, e magic', a mai continuat Adda la podcast. 

Primul hit „Minți murdare făcute praf' în colaborare cu rapperul Țeastă l-a lansat pe când avea 16 ani, iar piesa a ajuns întâmplător pe YouTube: „stăteam acasă, îmi făceam piesele cu instrumentale de pe net și mă înregistram. Au trecut 13 ani de atunci. Mi-a adus confirmare, în primul rând pentru mine, dându-mi seama că e ok ce fac, că trebuie să fac asta în continuare. De când m-am apucat de muzică, tot ce mi-am dorit a fost să ajung la oameni. Scopul meu este să fac muzică pentru ei', i-a povestit artista lui Damian Drăghici.

Rapperul Ţeastă, pe numele său Andrei Ionescu, a încetat din viaţă la începutul lunii noiembrie, la vârsta de 35 de ani.

„Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!', a scris Adda pe pagina personală de Facebook, distribuind piesa lor, „Minți murdare făcute praf'.

 Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter