Ce nu au voie să mănânce niciodată membrii familiei regale britanice. Dezvăluirile fostului bucătar de la Palatul Buckingham

Publicat pe

Membrii familiei regale britanice trebuie să respecte o serie de reguli stricte și la masă, nu doar în aparițiile publice. Astfel, un fost bucătar de la Palatul Buckingham a dezvăluit ce nu au voie să mănânce niciodată cei care fac parte din familia regală britanică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a declarat pentru publicaţia „Food and Wine‟ în ce constă meniul Reginei Angliei, ce îi este permis şi ce nu, dar și câteva dintre obiceiurile pe care ceilalți membrii le au atunci când iau masa.

Ce îi place Reginei Angliei să mănânce

La micul dejun, Regina Elisabeta a II-a se pare că preferă cereale, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. La prânz, dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte citează ciao.ro.

La ceaiul de după-amiază, regina a înlocuit cele câteva felii de tort pe care le avea cândva cu sandvişuri, iar ceaiul îl preferă fără zahăr.

Ce nu au voie să mănânce niciodată membrii familiei regale britanice. Dezvăluirile fostului bucătar de la Palatul BuckinghamCe nu au voie să mănânce niciodată membrii familiei regale britanice. Dezvăluirile fostului bucătar de la Palatul Buckingham

Ce nu au voie să mănânce membrii familiei regale britanice

Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei și, prin urmare, nu li se permite să mănânce usturoi. Este o mare rușine nu doar pentru un om de rând să miroasă a usturoi altundeva decât în afara casei sale, darămite pentru un membru al familiei regale, care să duhnească a usturoi într-un cadru oficial.

În altă ordine de idei, pastele nu sunt interzise, dar sunt consumate la ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez.

Ce le este total interzis la masă membrilor familiei regale britanice

Celor din familia regală britanică le este interzis să mănânce cu mâinile. Nu că ar fi o măsură exagerată și pentru oamenii de rând, însă în cazul lor, interdicția este extremă. Astfel, cei cu „sânge albastru” mănâncă şi toate fructele cu ajutorul tacâmurilor. Se pare că strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat.

Regula de a nu mânca cu mâinile se aplică şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa.

Citeste si: Care sunt cele 7 cuvinte pe care familia regală britanică nu le folosește niciodată. „Parfum” este unul dintre ele!

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice

Angajații care lucrează pentru familia regală britanică nu sunt aleși în mod întâmplător, ci trebuie să îndeplinească o serie de condiții foarte stricte.

Tracey Waterman, cea care conduce echipa de recrutare a personalului familiei regale britanice, a dezvăluit că are pregătit un test foarte eficient prin care își poate da seama imediat dacă o persoană merită jobul.

Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială.

Citește și: Motivul pentru care bebelușii din familia regală britanică sunt botezați înainte de a împlini trei luni

Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice', a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter