Brigitte Năstase și Florin Pastramă, pe mâna esteticienilor! Ce operații și-au făcut și cât au costat

Publicat pe

După ce au ieșit din Ferma, se pare că Brigitte Năstase și noul ei iubit, Florin Pastramă, au simțit nevoia unor „reparații capitale”, așa că nu au ezitat să se dea pe mâna esteticienilor. Iată cât i-a costat pe cei doi îndrăgostiți înfrumusețarea!

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au devenit iubiți în cadrul reality show-ului Ferma.

Deși când s-a întors de la Ferma bruneta a constatat că afacerea ei fusese pusă pe butuci de fostul logodnic, care, se pare, a sărăcit-o cu multe zeci de mii de euro, pentru Brigitte n-au mai contat câteva mii în plus, mai ales când a fost vorba de înfrumusețarea proprie. Același lucru l-a gândit și actualul ei iubit, Florin Pastramă, care nu doar că i-a ținut companie lui Brigitte în cabinetul esteticianului, ci și-a făcut și el o operație, conform click.ro!

Brigitte Năstase și Florin Pastramă sunt „veterani” ai operațiilor estetice

Operațiile estetice pe care le-a făcut Brigitte Năstase sunt de notorietate, vedeta fiind extrem de asumată în această privință, chiar dacă nu o dată a fost acuzată că a exagerat. Pe scurt, bruneta a făcut până acum implant mamar, implant fesier, și-a pus acid hialuronic în buze și a făcut și alte câteva intervenții la nivelul feței, operații care au ușurat-o de peste 35.000 de euro. Nici iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos, dat fiind că este tipul de metrosexual extrem de atent cu imaginea personală. Florin și-a pus fațete dentare, dat fiind că nu era prea încântat de aspectul dinților săi, și în special de strungăreață, dar rezultatul a meritat toți cei 15.000 de euro investiți în noul său zâmbet.

Brigitte Năstase a fost criticată de fani că a cam exagerat în privința buzelor…

Brigitte – implant de sprâncene, Florin – implant de păr

Și cum operațiile estetice, de obicei, creează dependență, Brigitte și noul ei iubit s-au gândit că, după momentele dificile de la Ferma, unde aspectul lor fizic a avut de suferit, ar putea să-și mai aducă îmbunătățiri pe ici, pe colo, așadar au pășit împreună în cabinetul unui estetician. În timp ce Brigitte a ales să-și facă implant de sprâncene, iubitul ei, care probabil suferea din cauza lipsei de păr din zona tâmplelor, și-a făcut implant capilar, rezultatele urmând să apară în câteva săptămâni. Toată distracția a costat în jur de 6.000 de euro, dar… obrazul subțire cu cheltuială se ține!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter