Ce planuri are Tudor Gheorghe după ce se retrage de pe scenă: „Când voi vedea că nu mai pot cânta, o să am decența și eleganța să...”

Publicat pe

La 77 de ani, Tudor Gheorghe este un artist cu o carieră impresionantă, de peste cinci decenii. Maestrul a vorbit recent despre momentul retragerii sale de pe scenă și despre planurile de viitor pe care le are. Artistul oltean se pregătește să marcheze 55 de ani de activitate artistică și a pregătit un spectacol special pentru admiratorii săi. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de la noi din țară. Și-a început cariera în 1996, iar de atunci a susținut numeroase recitaluri, atât în România, cât și în străinătate. Totodată, artistul a jucat numeroase roluri pe scena Naționalului craiovean, debutul în actorie făcându-l la vârsta de 21 de ani. Recent, maestrul a vorbit despre retragerea sa de pe scenă, susținând că nu se vede cântând și la 90 de ani.

Ce planuri are Tudor Gheorghe după ce se retrage de pe scenă: „Când voi vedea că nu mai pot cânta, o să am decența și eleganța să...'Ce planuri are Tudor Gheorghe după ce se retrage de pe scenă: „Când voi vedea că nu mai pot cânta, o să am decența și eleganța să...'

Citește și: Tudor Gheorghe gătește personal în Săptămâna Mare: „Singur mă duc după cele ce am nevoie la piață sau prin magazine' 

Citește și: Ce mesaj tulburător a primit Tudor Gheorghe, la un an de când și-a pierdut soția: „Dumnezeiesc, extraordinar”

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu se căsătoresc anul acesta. Când are loc nunta și cine sunt nașii: „Ea a venit cu ideea'

Citește și: Bunica Gherghina Bereghianu, virală pe TikTok, a venit la Chefi la Cuțite. Cum i-a impresionat pe jurați: „E invidios Scărlătescu pe dumneavoastră”

Ce planuri are Tudor Gheorghe după ce se va retrage de pe scenă

Tudor Gheorghe nu a stabilit o dată când se va retrage de pe scenă, însă, spune el, în momentul când nu va mai avea forța necesară să susțină spectacole, își va îndrepta atenția către scris. Chiar acum, maestrul lucrează la un roman și o carte de versuri și nu se plânge de lipsă de activitate.

„Nu pot spune eu cât voi cânta. Cred că am o genă bună, dar nu mă văd cântând şi la 90 de ani. În momentul în care voi constata că nu voi mai avea forţa necesară, o să las scena şi o să mă aşez frumos la masa de scris. O să încerc să fac ceva bun şi în altă zonă.

Deja mi-au apărut două cărţi. Mai am în lucru un roman, dar şi o carte de versuri. Am foarte mult de lucru, nu mă plâng! Nu mă simt obligat de scenă. Când voi vedea că nu mai pot cânta, aşa cum cânt acum, de pildă, o să am decenţa şi eleganţa să nu apar în faţa publicului să fac playback', a declarat artistul, potrivit Playtech Știri.

Tudor Gheorghe a pregătit un spectacol special pentru admiratorii săi

Tudor Gheorghe se pregătește să marcheze 55 de ani de activitate artistică și va susține un spectacol special pentru admiratorii săi.

„Momentan, îmi propun să duc la bun sfârşit actualul ciclu propus spectatorilor, „Cel ce gândeşte singur'. Mai am de susţinut câteva spectacole, din cele propuse în actualul ciclu, ca să spun aşa. Spectacolele mele tematice sunt făcute pe diverse criterii, pe idei, pe stiluri. Nu le-am numărat niciodată, dar cred că am trecut de pragul primelor 25', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Tudor Gheorghe lucrează la un roman de 400 de pagini

Tudor Gheorghe a preferat să nu ofere prea multe detalii despre romanul la care lucrează, însă a ținut să sublinieze că narațiunea este inspirată din viața lui. Artistul își scrie întotdeauna operele de mână și spune că nu este adeptul lansărilor de carte.

„Romanul, la care lucrez şi despre care nu vreau să ofer prea multe detalii la acest moment, e inspirat şi din viaţa mea, şi din realitatea imediată. Nu mă omor după lansări. Chestia asta cu lansările nu-mi prea place. Eu le scriu, nu le lansez. Am scos acea carte cu şapte povestiri despre care pot afirma oricând că sunt absolut splendide.

Am scos şi o a doua carte, fără mare tărăboi, după „Vă dau un an din viaţa mea', în 2016. Ştii, cum e? Se spune că reclama se face la lucrurile proaste! Lucrurile bune se vând de la sine!

Are vreo 400 de pagini, fiindcă o carte cu 70 de pagini nu poate fi numită roman. Nu ştiu dacă scriu cu uşurinţă! Depinde de inspiraţie, de starea mea. Scriu însă de mână!', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă