Ce poţi să faci cu un kilowatt pe care îl găseşti pe Internet?

Publicat pe

Răspunsul e simplu: de Paște, dăruiești căldură și lumină cu un like! Oricine are acces la un 1 Kilowatt de făcut cadou, din cei 100.000 de mii puși la bătaie de o campanie online românească.

 

libertatea2

Pentru cei aflați în grija statului, banii sunt drămuiți de la buget. De la spitale și școli, și până la case de copii sau cămine de batrani, instituțiie acestea sunt de obicei sărace și mereu cu bugetul pe sponci. Ei bine, o campanie online își propune să rezolve măcar o parte din problemă, prin ștergerea, pe multă vreme de acum înainte, a facturii la lumină sau la gaz. Cum?

 

Foarte simplu: pe site-ul www.daruiestelumina.ro, 100.000 de kilowați dăruiți deja de E.ON România așteaptă să fie distribuiți de românii darnici. E suficient un click, dar înainte trebuie să alegi. Și asta e cel mai greu. Pentru că beneficiarii, 12 instituții, au fiecare un motiv bine întemeiat să ne ceară donația.
Continuarea AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter