Ce probleme are Roxana Hulpe în sarcină: „Încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră. Nu mai suport nici acum...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Roxana Hulpe ne-a dezvăluit ce probleme are în sarcină. Din păcate, nici ea nu a scăpat de grețurile specifice sarcinii. Potrivit spuselor ei, s-a confruntat cu ele încă din prima lună, zi de zi, oră de oră. De asemenea, nu suportă nici acum mirosul de mâncare și nici pe cel de jar sau de cosmetice. Cu toate acestea, vedeta nu se plânge și merge în continuare la muncă, la PRO TV, atât la redacție, cât și pe teren.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au fost primele luni de sarcină? Te-ai confruntat cu probleme specifice? Cum te-ai simțit?

A fost bucuria la aflarea veștii, apoi cu emoții să fie totul bine, știm cât de delicate sunt primele luni. A fost, pe lângă un carusel de emoții, destul de greu și fizic. Nu este un adevăr general valabil, am foarte multe prietene care în sarcină au fost mai energice ca niciodată, la mine e puțin diferit. Nu mă plâng, dar face parte din călătoria mea.

Ce probleme are Roxana Hulpe în sarcină: „Încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră. Nu mai suport nici acum...' / EXCLUSIVCe probleme are Roxana Hulpe în sarcină: „Încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră. Nu mai suport nici acum...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată:„Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată. Ce sex are bebelușul:„La prima morfologie am mers convinsă că este…'/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian:„Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile:”Se bucură că își vinde familia”

Ce probleme are Roxana Hulpe în sarcină

Din discuțiile de până acum, când, recunosc, nu intram în profunzimea subiectului sarcină, știam că în primele luni sunt grețuri ușoare și trec. Eu încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră, nu mai suport nici acum niciun miros de mâncare, în special de jar, de cosmetice etc. Însă sunt oricum o norocoasă pentru că nu am fost nevoită să stau în pat, nu e o sarcină toxică. Au fost doar problemele organismului cât s-a acomodat cu schimbările.

Dar este bine, pentru că merg în continuare la muncă, la redacție, merg pe teren la filmări și în weekenduri sunt la pupitru, la știri. Pot face toate aceste lucruri și mă bucur. Acum sunt mult mai bine comparativ cu primele 3-4 luni, dar problema cu mirosurile persistă. Simt, de pildă, automat dacă un coleg la muncă și-a schimbat parfumul ori crema de corp și deschid toate geamurile. În casă folosim doar produse fără miros și se gătește foarte rar, iar atunci, cu toate geamurile deschise larg.

Evident că brăduțul de mașină e spaima mea. (zâmbește) În primele 5 luni, cât au fost și grețurile, am mâncat foarte mult, fiind cumva o scăpare, dar nu m-am îngrășat tare, recuperez acum din plin. Sunt bine, sarcina e bine, asta contează cel mai mult și mă las răsfățată de mama, care îmi trimite mâncare de la Cluj, de acasă, aproape săptămânal. (zâmbește)

„Sunt luni în care mi-e greu financiar, pentru că vreau să am totul'

În afară de faptul că ai muncit mult, nu prea știm mare lucru despre tine. Așadar, Roxana, te invit să ne dezvălui și lucruri mai puțin știute despre tine!

Puțini știu că acum mă numesc Rafila Roxana Hulpe Rădulescu. (zâmbește) Că sunt o femeie de 32 de ani care se iubește. Că am cea mai frumoasă meserie din lume, că iubesc călătoriile și sportul, trăiesc pentru iubire și petreceri, ador mâncarea și mă bucur zilnic de familie, prieteni și viață. Oamenii nu știu că râd zilnic cu gura până la urechi, dar că am și foarte multe momente în care sufletul mi-e în genunchi pentru că am momente de tristețe, de neîncredere și lipsuri.

Mulți nu știu că n-aș schimba nimic din ce am făcut și trăit, nici măcar dezamăgirile, că atunci când am iubit am făcut-o cu totul și o fac cu totul, am muncit și muncesc de plăcere, că sunt luni în care mi-e greu financiar, pentru că vreau să am totul, și nopți în care mă rog să mă apere Dumnezeu încă o dată și să fim sănătoși. Și cel mai important, că am cei mai frumoși prieteni, o familie pe sufletul meu, iar de anul viitor voi fi și mamă. Sper să mă iubească Dumnezeu la fel de tare și de acum înainte și să nu uit să-I mulțumesc și să mă rog seară de seară, așa cum o fac și acum.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Ștefan Banu, PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter