Reacția mamei Deliei, total neașteptată când a aflat ca va fi din nou bunică: ”Nu am fost foarte încântată”

Publicat pe

Gina Matache a devenit bunică acum aproape un an și, foarte recent, a aflat că familia ei se va mări din nou. Oana, sora Deliei și fiica ei, va deveni din nou mamă, de data aceasta de băiețel. Reacția mamei Deliei a fost total neașteptată când a primit vestea.

„Când am aflat vestea nu am fost foarte încântată pentru că am spus că nu se poate aşa repede. Nu ştiam dacă medical are voie aşa repede. După aia ne-am mai relaxat, ne-am consulatat cu toţii, mai de voie, mai de nevoie. Pe mine m-a anunţat într-un mod aşa cum ar fi fost tristă, ‘Mami, cred că iarăşi am rămas’. Eu m-am speriat, dar am redescoperit o altă Oana, curajoasă şi foarte iubitoare şi dornică de a mai face încă un copil. Aseară am aflat că este băieţel. Pe mine mă sperie diferenţa mică de vârstă între copii, Oana îmi dă mie curaj. Mi-a dat copilul acesta nişte palme. Eu i-am spus că nu cred că e bine şi ea mi-a spus, ‘cum, tu mama mea să spui aşa? Dar una peste alta, e băiat, şi e primul băiat din familia”, a spus Gina Matache la Antena Stars.

Sora Deliei Matache este însărcinată cu cel de-al doilea copil

La nici un an de când a venit pe lume micuța Jessie, Oana este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vestea cea mare a fost dată chiar de aceasta pe una dintre rețelele de socializare. Delia Matache va avea un nepoțel, pentru că sora ei așteaptă un băiețel.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter