Ce relație are Cristina Ciobănașu cu părinții ei, după ce a fost luată în grijă de Ruxandra Ion: ”Mai vin ei pe la mine”

Publicat pe

Cristina Ciobănașu a avut o poveste de viață puțin mai diferită. Deși acum este pe culmile succesului și își permite tot ceea ce își dorește, copilăria ei nu a fost una atât de roz. Cristina Ciobănașu s-a născut în Botoșani într-o familie numeroasă și fără posibilități financiare.

Ruxandra Ion a fost cea care a ajutat-o pe Cristina Ciobănașu și a găzduit-o în casa sa. Actrița a plecat din casa părintească pentru un trai și un viitor mai bun și iată că le-a dobândit. Chiar dacă ea stă în București, iar acum are o situație financiară destul de bună, Cristina nu a uitat de familia ei, iar atunci când are timp merge să-i viziteze. Recent, fratele ei a venit la București, iar actrița din 'Fructul oprit' s-a gândit să-l ia cu ea la filmări pentru a petrece mai mult timp împreună.

'Părinții mei sunt în continuare în Botoșani. Încerc să-i vizitez de fiecare dată când pot. Mai vin ei pe la mine. Fratele meu a venit în vizită. Încerc să fac tot posibilul să-i sun cât mai des, să îmi fac timp pentru ei. Nu am atât de mult timp încât să spun că stau atât de mult timp cu ei.', a declarat Cristina Ciobănașu.

Citește și: Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la 'Dansez pentru tine'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter