Ce scrie în fișa medicală a lui Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal: s-a dovedit că era alcoolic!

Publicat pe

Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic, potrivit fișei sale medicale, dezvăluite de anchetatori. Din această cauză se pare că îi va fi greu spre imposibil să-și amintească unde se află fetele răpite din Caracal, Luiza și Alexandra.

Ce scrie în fișa medicală a lui Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal: s-a dovedit că era alcoolic!Ce scrie în fișa medicală a lui Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal: s-a dovedit că era alcoolic!

Gheorghe Dincă suferă de sindrom amnezic provocat de tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, se arată în biletul de externare din 2010 de la Spitalul de Psihiatrie Slatina.

Anchetatorii au dezvăluit că Dincă 'a devenit confuz' după ce a recunoscut crimele, în momentul în care a fost dus pe teren pentru a indica locul în care a abandonat cadavrele.

Acest lucru s-ar putea datora unor 'disfuncții cerebrale', menționate pe fișa de observație prezentată de GazetaOltului.ro.

Presupusul criminal arăta în 2010 'tulburări de personalitate și comportament' și hepatită alcoolică. Asta deși polițiștii care au făcut percheziția nu au menționat că în casa acestuia ar fi găsit vreun strop de alcool.

De menționat și faptul că Dincă a ajuns în 2010 la spitalul de psihiatrie cu diagnosticul 'sindrom anxios depresiv'. Paradoxal, specialiștii spun că persoanele anxioase nu sunt violente ci, din contră, manifestă o frică irațională, o stare de alertă, fără un motiv precis. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter