Marinela de la Insula iubirii participă la Puterea Dragostei

Se pare că Marinela de la Insula iubirii iubește să apară la televizor. După ce s-a întors din Thailanda, fosta concurentă a mai avut câteva apariții TV la Antena 1. De data aceasta, Marinela de la Insula iubirii s-a înscris la o nouă emisiune TV, însă la un post concurent. 

Spre surprinderea tuturor, Marinela de la Insula iubirii s-a înscris la emisiunea 'Puterea Dragostei' difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea. Potrivit informațiilor apărute în presă, fosta concurentă de la Insula iubirii și-a făcut bagajele și a plecat în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea matrimonială.

În Thailanda a plecat împreună cu iubitul ei, Iulian, însă s-au întors separat. Marinela și Iulian s-au despărțit la doar câteva zile după ce au ajuns în Thailanda. Acum, fosta concurentă de la Insula iubirii încearcă să-și găsească fericirea pe unde poate.

Marinela s-a înscris la emisiunea 'Puterea Dragostei' de la Kanal D cu speranța că își va găsi un bărbat așa cum își dorește. Deja mai mulți bărbați din casa 'Puterea Dragostei' au fost atrași de la Marinela. Când Mari a intrat în casă era foarte tensionată. Este foarte frumoasă și are ceva al ei care m-a atras', a spus Bogdan, concurent în cadrul emisiunii Puterea Dragostei' de la Kanal D.

Marinela de la Insula iubirii e concurenta la Puterea Dragostei

Marinela de la Insula iubirii e concurenta la Puterea Dragostei

Citește și: Marinela de la Insula Iubirii a fost ameninţată cu moartea. Primele declaraţii ale concurentei

Citește și: Ispita Cristi de la Insula Iubirii, mesaj pentru Marinela după întâlnirea finală cu Iulian: 'Nu îmi eşti indiferentă'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro