Ce se întâmplă cu Marinela de la Insula iubirii la câteva luni de la terminarea emisiunii. Fanii sunt în delir

Publicat pe

Se pare că Marinela de la Insula iubirii iubește să apară la televizor. După ce s-a întors din Thailanda, fosta concurentă a mai avut câteva apariții TV la Antena 1. De data aceasta, Marinela de la Insula iubirii s-a înscris la o nouă emisiune TV, însă la un post concurent. 

Spre surprinderea tuturor, Marinela de la Insula iubirii s-a înscris la emisiunea 'Puterea Dragostei' difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea. Potrivit informațiilor apărute în presă, fosta concurentă de la Insula iubirii și-a făcut bagajele și a plecat în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea matrimonială.

În Thailanda a plecat împreună cu iubitul ei, Iulian, însă s-au întors separat. Marinela și Iulian s-au despărțit la doar câteva zile după ce au ajuns în Thailanda. Acum, fosta concurentă de la Insula iubirii încearcă să-și găsească fericirea pe unde poate.

Marinela s-a înscris la emisiunea 'Puterea Dragostei' de la Kanal D cu speranța că își va găsi un bărbat așa cum își dorește. Deja mai mulți bărbați din casa 'Puterea Dragostei' au fost atrași de la Marinela. Când Mari a intrat în casă era foarte tensionată. Este foarte frumoasă și are ceva al ei care m-a atras', a spus Bogdan, concurent în cadrul emisiunii Puterea Dragostei' de la Kanal D.

Marinela de la Insula iubirii e concurenta la Puterea Dragostei

Marinela de la Insula iubirii e concurenta la Puterea Dragostei

Citește și: Marinela de la Insula Iubirii a fost ameninţată cu moartea. Primele declaraţii ale concurentei

Citește și: Ispita Cristi de la Insula Iubirii, mesaj pentru Marinela după întâlnirea finală cu Iulian: 'Nu îmi eşti indiferentă'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter