Ce se întâmplă între Claudia Pavel și Cătălin Cazacu, la 3 luni după ce solista a părăsit Exatlon!

Publicat pe

Aproape trei luni au trecut de când Claudia Pavel a părăsit Exatlon, dar nimeni n-a uitat relația dintre ea și Cătălin Cazacu. Și se pare că el cu atât mai puțin! Potrivit surselor noastre, campionul la motociclism așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în țară și să o cunoască pe Claudia și-n afara concursului, semn că solista i-a cam picat cu tronc. 

 

Puțin se așteptau ca între ei să se lege o idilă! Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-au cunoscut la Exatlon, iar condițiile vitrege în care au stat împreună, timp de o lună, i-au determinat să se apropie… mai mult decât ar fi crezut! Au trecut aproape trei luni de atunci, Claudia fiind printre primii concurenți cae au părăsit concursul, dar amintirea Exatlon-ului încă este vie, pentru ea. Și nu numai pentru ea, ci mai ales pentru Cătălin! Se pare că trecerea timpului n-a însemnat, pentru el, și ștergerea sentimentelor pentru Claudia. Potrivit unor surse din cadrul emisiunii, se pare că tânărului i s-au aprins călcâiele după Claudia și că așteaptpă cu nerăbdare să ajungă în țară, pentru a oferi o șansă relației lor și… în viața reală! Asta, în pofida faptului că, în ultima perioadă, comunicarea dintre ei a lipsit cu desăvârșire, regulile de la Exatlon fiind unele extrem de stricte. Nominalizat de mai multe ori, Cătălin Cazacu se pare că a câștigat simpatia publicului, reușind de fiecare dată să fenteze eliminarea, fiind unul dintre favoriții pentru finală.

 

Claudia: Am avut anumite apropieri

 

Invitată la emisiunea Interviurile VIVA!, Claudia a spus totul, despre relația cu Cătălin Cazacu, desfășurată la Exatlon: „Cătălin îmi este un om foarte drag şi cu siguranţă există o prietenie sinceră între noi. Ne-am susţinut. La nivel fizic nu s-a întâmplat nimic decât o strângere de mână şi de o îmbrăţişare. (…) Până la urma noi acolo nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. (…) Nu, nu-l ştiam de dinainte. El s-a apropiat de Giani foarte mult. Aşa a fost să fie, ca eu cu băieţii să petrecem foarte mult timp împreună. Eu îl susţin din tot sufletul să nu vină acasă. (…) Nu aş avea de ce să nu rămân în aceaste relaţii cu Cătălin. E firesc să se facă speculaţii. Am avut anumite apropieri într-un reality show. (….) Eu consider că 5 săptămâni trăite acolo cu un om, fără telefon, fără alte distracţii, cred că sunt echivalentul unui an petrecut aici. Cred că timp de 5 săptămâni nu ai cum să nu îţi scape ceva. (…) Bunătatea lui, este un om real. A fost lângă mine, dar şi lângă fiecare membru al echipei noastre. Nu am avut cum să nu ne apropiem.', a declarat Claudia Pavel.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter