Ce se întâmplă în viața amoroasă a Doiniței Oancea. Ce spune actrița despre copii: „Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El...” / EXCLUSIV

Publicat pe .

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Doiniței Oancea? E una dintre cele mai frecvente întrebări de pe buzele fanilor artistei, având în vedere discreția pe care a ales să o păstreze mereu în privința acestui subiect. În revista VIVA! de Septembrie, vedeta ne-a dat totuși puțin „din casă' și ne-a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. De asemenea, ne-a spus și ce părere are despre copii. Iată interviul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sunt sigură că oamenii vor să știe mai multe și despre viața ta amoroasă, mai ales că ai fost mereu o fire discretă. Te întreb direct… iubești, ești într-o relație?

Probabil că da, își doresc… însă prefer să rămân la fel de discretă în ceea ce privește viața mea personală. Momentan nu am nimic de spus.

doinita-oancea-1doinita-oancea-1

Citește și: Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…'

Citește și: De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele:”E păcăleală!”

Citește și: Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei:”Noi am difuzat interviul după 7 zile. El dă vina pe noi”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:”Fără nicio dietă..”

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Doiniței Oancea

Sigur ai o mulțime de admiratori și primești complimente zilnic. Ce calități ar trebui să aibă un bărbat pentru a-ți intra în grații? Pentru tine, cum arată partenerul ideal?

Să aibă simțul umorului, să fie plin de viață, sigur pe el, asumat, onest, să fie un bun comunicator, să fie interesat de cine e cu adevărat, să știe ce vrea de la el și de la viață, să aibă principii sănătoase etc. (râde) Mă opresc aici cu detaliile.

Ce nu ai putea ierta niciodată într-o relație? S-a pus vreodată problema despre infidelitate în fostele tale experiențe amoroase?

Este o întrebare foarte delicată, pe care o privesc acum dintr-o altă perspectivă. Iar în momentul ăsta, aș prefera să nu vorbesc foarte mult despre asta. Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea. Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu.

„Iubesc copiii'

Că tot vorbeam despre regrete, țin minte că ai făcut niște mărturisiri emoționante, chiar cu ochii în lacrimi, despre copii. Spuneai că-ți pare rău că poate nu ai acordat suficientă importanță întemeierii unei familii. Ți-ai fi dorit să devii mamă până acum? Mai ai dorința asta și în prezent?

Iubesc copiii. (zâmbește) Lucrurile s-au așezat cum trebuie, sunt sigură de asta, deci nu, nu regret! Cred foarte tare în Dumnezeu și cred că El nu a lăsat să se întâmple până acum poate pentru că nu trebuia! Am încredere că toate s-au întâmplat cum trebuiau să se întâmple.

Ce planuri ai pentru restul anului? Ce amintiri frumoase ți-ai făcut vara aceasta? Pe unde ai colindat?

Muncă, muncă, muncăăăă… Vara asta am fost câteva zile la munte și o săptămână la mare. O săptămână superbă pentru mine. Aștept vacanța de iarnă, ca să mai merg, probabil, tot la soare. Căci iubesc soarele, căldura…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton