De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele: "E păcăleală!"

Publicat pe

Doinița Oancea a explicat motivul pentru care a refuzat întotdeauna scenele fierbinți din telenovelele și filmele în care a jucat. Dacă pentru alți actori, scenele de sex sunt o provocare, pentru Doinița Oancea, nu. Actrița a dezvăluit, totodată, și ce se află în spatele unui sărut pasional din filme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea dezminte ideea că actorii s-ar implica emoțional în scenele de amor pe care le au de filmat. Celebra Minodora din telenovela Inima de țigan spune că ei nu i-a picat cu tronc nici un coleg de pe platoul de filmare, de-a lungul carierei sale.

De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele: "E păcăleală!"De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele: "E păcăleală!"

De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele

„Lucrurile sunt foarte diferite, adică tu trebuie să dai naștere unui personaj. Colegul tău dă și el naștere unui personaj. Tu interacționezi cu personajul, nu interacționezi tu, interacționează personajul tău.

Ar fi ceva no good! Te-ai îndrăgosti, sau ți-ar plăcea ceva ce nu-i real. Acum dacă te întrebi: «Băi, ai ieșit cu vreun coleg la bere și ați stat să vă cunoașteți?»

Citește și: Povestea impresionantă a lui Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp: „Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?: „Nu stau să întreb ce a făcut înainte’

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut:'Bine ai venit…'

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Nu, adică ne-am împrietenit, vezi Viziru, suntem prieteni-prieteni, dar despre altceva nu e vorba! 

Actorii nu se pupă for real, e păcăleală! Mulțumesc regizorilor și producătorilor cu care am lucrat că nu am avut scene (n.r. „de amor'), sunt un pic mai pudică de fel.

Și probabil că da, le-aș fi refuzat, dar dacă găsesc o motivație foarte puternică în ce se întâmplă acolo cu personajul respectiv, cred că până la urmă, și acolo e tot păcăleală oricum!', a declarat Doinița Oancea pentru cancan.ro.

Doinița Oancea: „Înțelegi ce înseamnă iubirea odată cu vârsta!”

Doinița Oancea a mai dezvăluit și care au fost rigorile după care a încercat în permanență să își ghideze viața sentimentală: „Tot timpul am mai căutat un ceva. Adică nu am făcut așa: «Hai, pleacă tu, că eu caut!»

Am așteptat un ceva în relație, dar nu am știut niciodată să spun ce e acel ceva. Cred că poți să iubești cu adevărat după o vârstă, până atunci nu e iubire, e o altfel de iubire.

Cred că înțelegi ce înseamnă iubirea odată cu creșterea în vârstă!', a mai adăugat Doinița Oancea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter