Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapte

Publicat pe

Maneliștii au simțit și nu prea efectele pandemiei pentru că ei nu duc lipsă de cântări niciodată și chiar dacă ar lua o pauză, din când în când, câștigă atât de mult la o nuntă că își permit apoi „concediu”. Iată ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România și câte mii de euro câștigă Adi Minune sau Florin Salam într-o singură noapte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un impresar de evenimente a dezvăluit, pentru Playtech.ro, onorariile celor mai bine cotați maneliști, Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, dar și câștigurile lor din dedicații. Printre cei mai bine cotați soliști de manele se numără Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie, care au și câte 4-5 nunți lunar, de unde le aduc acasă, soțiilor, mii de euro.

Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapteCe tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapte

'Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri.

Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef', a dezvăluit impresarul.

Nu vă gândiți, totuși, că banii pică din cer pentru că efortul pe care îl fac maneliștii, care uneori cântă și 24 de ore, este uriaș. Maneliștii Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie muncesc enorm pentru acești bani, unii ajungând chiar și la epuizare fizică, după un maraton de câteva nunți nedormite:

„Într-adevăr, se câștigă foarte mulți bani din petreceri, dar soliștii dorm mai apoi și câte două zile, după câte o nuntă, iar adesea răgușesc, din cauza fumului de țigară. Unii dintre ei suferă de insomnie, și-au dereglat grav programul de somn', a mai dezvăluit sursa Playtech.ro.

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …’

Citește și: Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit:„Vacanțele mi le plătește omul meu’

Citește și: Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca:„Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea’

Adi Minune a investit 650.000 de euro în mașini de lux

Cu toate că au câștiguri de invidiat, iată însă că uneori pretențiile lor depășesc veniturile. Adi Minune a recunoscut că mai apelează și la împrumuturi bancare:

„Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema? Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu ca să strâng bani, ci ca să dau sens vieții!', declara Adrian Minune, într-un interviu mai vechi pentru Antena Stars.

Artistul a fost văzut, de-a lungul timpului, la volanul mai multor mașini de lux, un Ferrari, de 200.000 €, un Ferrari California, de 150.000 de euro, şi un Lamborghini, în valoare de 300.000 €.

Ce avere ar avea Florin Salam

În 2020, Florin Salam (n.r. – Florin Stoian, numele real) a fost audiat recent într-un dosar în care acesta ar fi fost șantajat de interlopi. Acesta a depus împreună cu Nicolae Guţă o plângere penală împotriva şantajiştilor, care doreau de la ei sume ameţitoare.

Salam a dezvăluit că Duduienii l-ar fi obligat să cânte gratis pentru ei la diverse evenimente, iar la final ar fi încasat toţi banii pentru prestaţia artistică.

Aşa au aflat oamenii legii cât a ajuns să solicite Florin Salam pentru un eveniment în care poate cânta câteva ore sau chiar toată noaptea.

„Cred că am fost la cel puțin 10, 15 cântări pentru ei (n.r. – clanul Duduianu), unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000, 150.000 de euro', a spus manelistul în fața anchetatorilor, conform spynews.ro.

Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România, Adi Minune sau Florin Salam

Potrivit cancan.ro, primul loc în acest top trei îl ocupă detașat Nicolae Guță, cu o avere de 2 milioane de euro. Nici Florin Salam sau Adi Minune nu se lasă mai prejos. Dacă în urmă cu mulți ani își câștiga pâinea muncind ca sudor sau chelner, acum Nicolae Guță se lăfăie în bani. Acesta se laudă cu o avere de nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de euro. Guță mai deține 3 palate în Petroșani, estimate la peste un milion de euro, dar și 2 locuințe într-un cartier de lux din Capitală.

Florin Salam ocupă locul doi, cu o avere aproximativă de 1,3 milioane de euro.

Pe locul al treilea în topul celor mai bogați maneliști se află Adi Minune. Acesta se laudă cu o avere de peste 1 milion de euro, 15 vile și 13 mașini.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter