George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire: „Eu am încredere că, într-o zi ...”

Publicat pe

Ce spune George Burcea despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire. În 2019, Andreea Bălan și George Burcea erau mai îndrăgostiți ca niciodată și își spuneau cel mai important „DA' din viața lor. La doar 5 luni după nuntă, ei s-au despărțit cu certuri și scandal. Acum, actorul încă speră să aibă o relație bună cu mama fiicelor sale, măcar de dragul copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au avut o nuntă de vis în anul 2019. Căsnicia celor doi nu a durat prea mult, iar peste doar 5 luni ei depuneau actele de divorț. Deși mulți se așteptau ca aceștia să își fi încheiat socotelile până în acest moment, adevărul este că procesul lor încă se judecă. Mai mult, custodia celor două fete este subiectul principal. Acum, foștii soți nu își vorbesc decât foarte rar, lucru ce îl neliniștește pe George Burcea.

Recent, acesta a dezvăluit că și-ar dori ca într-o bună zi să aibă o relație bună cu mama fiicelor sale. El subliniază faptul că are încrede că acest lucru va putea fi posibil.

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…'

Citește și: George Burcea și Andreea Bălan, colegi de trust?Actorul a fost un casting pentru un nou serial la Antena 1

Citește și: Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar:„Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea'

Citește și: România propune la Oscar 2022 filmul lui Radu Jude, „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc'

Ce spune George Burcea despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire

Andreea Bălan și George Burcea nu s-au despărțit în cele mai prietenoase condiții. Ceea ce a început precum o dragoste adevărată, s-a sfârșit cu certuri și cuvinte grele. Aceștia s-au luptat mult timp în sala de judecată pentru custodia fetițelor. Acum, aceștia își vorbesc foarte rar, iar scurtele conversații sunt referitoare la Ella și Clara. Cu toate acestea, actorul speră ca într-o zi lucrurile să se așeze în așa fel încât fetele lui să fie cu adevărat fericite.

„Eu am încredere că într-o zi totul va fi foarte bine pentru aceste două fetițe minunate pe care le avem', susține George Burcea pentru Fanatik.

George Burcea își vede fetițele în weekend

În acest moment, cele două fiice ale lor locuiesc alături de Andreea Bălan. Deși în ultima perioadă, actorul are un program foarte încărcat, își face timp pentru a-și petrece timpul alături de Ella și Clara. Acestea îl vizitează în fiecare weekend, motiv pentru care actualul iubit al Vivianei Sposub este foarte fericit.

„În ultimul timp a fost haos în viața mea. Încerc destul de mult să mă implic și în proiectul Vivianei (Bravo ai Stil), de vineri până duminică sunt cu fetițele mele, am muncit foarte mult la lansarea primului meu roman, „Scrisoare către Ceaușescu', umblu pentru producția filmului meu care este scris după acest roman, iar de dormit, nu dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte.', a declarat acesta.

„Dacă nu am activitate, simt că mă sufoc'

George Burcea susține că este un om extrem de energic, căruia îi place să aibă în permanență activitate. Acesta a adăugat și faptul că fiicele sale sunt cele care îi încarcă bateriile. Ella și Clara reușesc să îi aducă instant zâmbetul pe buze actorului.

„Acest lucru mă bucură enorm, căci dacă nu am activitate, simt că mă sufoc. Deci mă pun în pat la 2-3 dimineață și mă trezesc la 5, căci la 6 trebuie să fiu pe set, iar de acolo mă întorc seară. Asta dacă nu filmăm în deplasare. A două zi o luăm de la capăt. (…) Lăpticii mei sunt cei care îmi dau energie bună de fiecare dată când ne vedem', spune George Burcea pentru sursa mai sus menționată.

Sursă foto: Instagram și arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter