George Burcea și Andreea Bălan, colegi de trust? Actorul a fost un casting pentru un nou serial la Antena 1

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea ar putea fi colegi de trust dacă actorul va fi ales pentru a interpreta un personaj într-un nou serial ce va fi difuzat la Antena 1.

George Burcea și Andreea Bălan, colegi de trust? Actorul a fost un casting pentru un nou serial la Antena 1George Burcea și Andreea Bălan, colegi de trust? Actorul a fost un casting pentru un nou serial la Antena 1

Pe data de 10 martie, Andreea Bălan a organizat ruperea turtei pentru fetița ei care a împlinit un an pe 4 martie. Evenimentul a fost unul restrâns, cu persoane apropiate și a avut loc în casa nașilor, actorii Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea s-a prezentat și el la petrecere, însă a stat extrem de puțin, pentru că ar fi avut lucruri de rezolvat legate de cariera sa. George Burcea ar fi fost la un casting organizat de Ruxandra Ion pentru un nou serial care ar urma să se difuzeze din toamnă pe Antena 1, potrivit click.ro.

George Burcea, alături de alți candidați ar fi dat probe pentru un rol masculin principal de „băiat rău'.

Citește și: E oficial! Andreea Bălan divorțează de George Burcea, la 5 luni de la nuntă:„Ella și Clara trebuie protejate!'

Dacă va obține rolul, Andreea Bălan și George Burcea, care și-au anunțat de o luna despărțirea, vor fi colegi de trust.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter