Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită. Alex Bodi, declarații halucinante: ”Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!”

Publicat pe

Situația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este mai tensionată decât am fi crezut, chiar și după divorț. Afaceristul a făcut acuzații grave la adresa fostei soții. Alex Bodi a dezvăluit că Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile și a găsit-o căzută în casă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai pot avea un dialog normal, pentru că nu se mai înțeleg sub nicio formă. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a avut o conversație telefonică cu fostul ei soț.

Alex Bodi a aruncat bomba și a declarat că a găsit-o pe Bianca Drăgușanu căzută în casă, după ce a luat mai multe pastile. Afaceristul a recunoscut că înșelat-o și că a fost agresiv fizic cu vedeta.

'La București, doamna Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile, la fel am video, am găsit-o la 6 dimineața pe jos. Eu am venit cu un prieten de-al nostru, iar doamna era întinsă pe jos. Eu nu vreau nimic de la tine, eu vrea ca tu să ai demnitate. (…) De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?', a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a luat pastile

După ce Alex Bodi a spus la TV că Bianca Drăgușanu obișnuiește să ia pastile, vedeta a recunoscut acest lucru. Afaceristul susține că are filmări cu fosta lui soție când era căzută în casă.

Bianca Drăgușanu este dezamăgită de comportamentul lui Alex Bodi și crede că acesta vrea să o șantajeze. Cei doi mai au multe de împărțit, chiar dacă pe 10 martie au semnat actele de divorț.

'E foarte urât ce faci. Tu vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis', a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după divorțul de Alex Bodi:'Fetița mea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani'

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită. Alex Bodi, declarații halucinante: 'Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!'Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită. Alex Bodi, declarații halucinante: 'Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!'
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter