Bianca Drăgușanu, primele declarații după divorțul de Alex Bodi: ”Fetița mea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe 10 martie, iar fiecare a luat-o pe drumul său. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a povestit ce s-a întâmplat în căsnicia ei. Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după divorțul de Alex Bodi.

Nu mai era niciun secret faptul că relația vedetei cu soțul ei era un plină de certuri și tensiuni. Cei doi au decis să pună punct și să nu mai formeze un cuplu.

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre divorțul de Alex Bodi, dar și despre scenele la care a participat fetița ei, Sofia. Vedeta a dat de înțeles că micuța era de față atunci când soțul ei devenea agresiv și făcea scandal.

„A venit și el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viața mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică să iasă din relația asta.

Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, stăteam într-o chestie în care nu eram fericită.

Atunci când consider că nu sunt în sigurantă. Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate.

Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram”, a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow.

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu.Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: 'I-am fost infidel'

Bianca Drăgușanu, primele declarații după divorțul de Alex Bodi: 'Fetița mea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani'Bianca Drăgușanu, primele declarații după divorțul de Alex Bodi: 'Fetița mea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter