Ce ţinute va pune Kate Middleton în bagajul de călătorie în India

Publicat pe

Pe 10 aprilie, Kate şi William vor pleca într-un turneu oficial în India si Bhutan, călătoria lor urmând să se întindă pe parcursul a 6 zile.

 

kate

 

Va fi prima călătorie pentru cei doi din 2014 încoace, atunci când au vizitat Australia şi Noua Zeelandă, şi toate privirile vor fi îndreptate cu siguranţă spre Kate Middleton şi ţinutele purtate de ea.

 

Bagajul său de călătorie va conţine între 12 şi 15 ţinute, conform The Telegraph, alese cu mare grijă şi adaptate locurilor vizitate, momentului zilei, dar şi condiţiilor climatice.

 

Pentru ca niciun „faux pas' să nu existe, Rebecca Deacon, secretara personală a Ducesei de Cambridge s-a deplasat înainte în aceste două ţări, consemnând locurile în care Kate şi William se vor afla şi făcând fotografii cu acestea.

 

Kate Middleton va ţine cu siguranţă cont şi de specificul local, purtând ţinute inspirate de aceste locuri, aşa cum a făcut în precedentele sale călătorii. În Australia ea a purtat o rochie creată de brand-ul local Zimmermann, pentru ca în Canada să le aducă o mare bucurie gazdelor sale purtând o rochie a designer-ului canadian Erdem Moralioglu.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter