Ce va face Michelle Obama după ce va părăsi Casa Albă

Publicat pe

Mandatul lui Barack Obama la Casa Albă se apropie de sfârşit, iar Michelle se gândeşte deja la cum va arăta viaţa ei după ce nu va mai fi Prima Doamnă a Americii.

 

În vârstă de 51 de ani, Michelle, fostă avocată, a vorbit în cadrul emisiunii lui Stephen Colbert despre viitoarea ei viaţă.

 

„Mi-e dor să pot deschide o fereastră', a mărturisit Michelle, care o dată instalată la Casa Albă a trebuit să respecte normele foarte stricte de securitate.

 

De asemenea, Prima Doamnă îşi doreşte să poată merge la cumpărături ca orice om simplu, fără ca acest lucru să presupună o mobilizare incredibilă de forţe.

 

Până când Michelle îşi va putea împlini aceste dorinţe, ea îşi îndeplineşte în mod conştiincios atribuţiile, iar apariţiile sale sunt extrem de rafinate. Recent ea a făcut senzaţie într-o rochie neagră, de prinţesă, când alături de soţul ei, l-a avut ca invitat pe preşedintele Chinei, Xi Jinping.

 

Michelle a ales o rochie semnată Vera Wang, care i-a lasat umerii la vedere şi i-a dar un aer foarte stylish. Barack Obama a fost la fel de elegant, iar cei doi au confirmat că sunt unul dintre cele mai glam cupluri celebre.

 

Foto: Hepta

 

Ce va face Michelle Obama după ce va părăsi Casa AlbăCe va face Michelle Obama după ce va părăsi Casa Albă

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter