Ce va putea mânca și ce nu bebelușul lui Meghan Markle. Regulile familiei regale britanice sunt stricte!

Publicat pe

Mai e puțin și cel mai așteptat membru al familiei regale britanice va veni pe lume. Bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va avea încă de la început niște restricții alimentare, iar mama lui va trebui să le respecte.

Nu este un secret pentru nimeni că familia regală britanică are reguli stricte atunci când vine vorba de ce pot mânca și ce nu (le este interzis usturoiul, de exemplu), însă aceatea sunt valabile chiar și pentru cei mai tineri membri ai ei. Cum Meghan Markle va deveni mamă în luna aprilie, și bebelușul ei va vi supus aceluiași tratament. La fel ca și ceilalți trei veri ai lui, Prinții Louis, George și Prințesa Charlotte, copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William. Iată, așadar care va fi dieta bebelușului lui Meghan Markle, care se va naște la finele lunii aprilie!

Alăptatul la sân nu a fost mereu permis…

Oricât de surprinzător ar părea, în secolele trecute bebelușii regali erau hrăniți de o doică… Dar iată că Prințesa Diana a rupt tradiția și și-a alăptat fiii – pe Prinții william și Harry – la sân. Ulterior, Kate Middleton i-a urmat exemplul, alăptându-și bebelușii la sân.  Acum, casa regală și-a schimbat optica și lasă acest lucru la latitudinea viitoarei mămici.

Mâncarea de la magazin nu e acceptată

Deși Ducesa de Cornwall a acceptat un coș cu mâncare organică pentru bebeluși, primită de nepotul ei, Prințul George (probabil cuvântul organic a contat mult!), acest lucru nu este agreat sub nicio formă de familia regală! Chef-ul Darren McGrady, care a lucrat pentru familia regală timp de 15 ani și a fost responsabil pentru mâncarea de bebeluși a Prinților Harry și William, că nu i-a văzut niciodată pe cei doi cu „pachețel”. De ce? Pentru că Regina are nu mai puțin de 20 de bucătari personali și toată lumea mănâncă numai lucruri proaspete.

Bebelușii regali mănâncă doar piureuri făcute în casă

Conform lui McGrady, celebrele piureuri de la supermarket, pe care mămicile le găsesc atât de utile și de hrănitoare sunt excluse complet din alimentația bebelușilor regali. În schimb, aceștia sunt hrăniți cu piureuri naturale din fructe (foarte bine pasate, pentru a nu se îneca), de pe domeniul Reginei de la Sandringham. Pe măsură ce bebelușii cresc, sunt hrăniți cu piureuri din legume proaspete și cu pui de la fermele regale.

Dieta este bazată exclusiv pe produse din gospodăria proprie

Chiar dacă meniul de bază nu pare prea apetisant, bebelușul lui Meghan Markle, atunci când va trece la diversificare, va fi răsfățat cu produse proaspete. Și ce poate fi mai bun decât laptele vacilor de la Highgrove, ciupercile, morcovii, mazărea, broccoli de la fermele regale și puii crescuți și hrăniți natural, fără antibiotice și alți agenți de creștere? Să tot fii bebeluș în familia regală!

 Foto: Hepta
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter