Cea mai de succes ediție a Viva! Charity Gala

Publicat pe

În urmă cu patru ani, Fundaţia Ringier lansa programul „Ajută Copiii!', menit să vină în sprijinul copiilor afectaţi de maladii cumplite, dar vindecabile.

 

Din 2013 şi până acum, eforturile de strângere de fonduri pentru micuţii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitală.

 

Ediția din 22 februarie 2016 a fost cea mai de succes de până acum. Centrată în jurul unei licitaţii silenţioase de obiecte de artă şi de decor, gala a reușit să strângă o sumă considerabilă, sumă care merge către programul umanitar Ajută copiii!' al Fundaţiei Ringier. Printre cele mai licitate lucrări s-au aflat cele ale artiștilor Sorin Ilfoveanu, Ștefan Câlția, Cosmin Bumbuț, Alex Gâlmeanu, Genoveva Hossu, Ruxandra Papa, Valentina Vidrașcu și al micuței artiste Irene Podoleanu, în vârstă de doar 9 ani. De asemenea, în rândul oaspeților au avut succes și scaunul „Lana' pentru Photoliu, dar și test drive-ul oferit de Lexus România.

 

Vedete importante s-au alăturat cauzei Viva! Charity Gala și au luat parte la eveniment. Le suntem recunoscători atât lor, cât și artiștilor care au contribuit pro-bono, prin apariţia lor pe scenă: Pavel Bartoș a fost gazda serii, iar Zoli Toth Project a oferit un show atât muzical, cât și vizual.

 

Viva! Charity Gala s-a bucurat şi anul acesta de susţinerea partenerului său principal, Fundaţia Vodafone, dar și a sponsorilor și partenerilor fără de care evenimentul nu ar fi putut avea loc și cărora le mulțumim: Lexus, Douglas, Top Line, Kaufland, Goldart și Creative Market.

 

Foto: Cristi Duminecioiu si Armand Ionescu

 

Cea mai de succes ediție a Viva! Charity GalaCea mai de succes ediție a Viva! Charity Gala

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter