Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu: "Simt că n-aş fi dat greş cu..."

Publicat pe
Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu: "Simt că n-aş fi dat greş cu..."Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu: "Simt că n-aş fi dat greş cu..."

Mihaela Rădulescu vorbește deschis despre cel mai mare regret al său. Nu face referire la carieră, ci la ceea ce o macină pe plan personal.

În vârstă de 50 de ani, celebra prezentatoare pare că are tot ce își dorește: o viață de lux, o carieră de succes, un fiu care este deja adolescent, un partener alături de care este fericită.

Cu toate acestea, ea mărturisește că are un regret: îi pare rău că a pus, în tinerețe, mai mult preț pe viața profesională, în detrimentul celei sentimentale. Și-ar fi dorit mai mulți copii, poate doi, trei, însă nu s-a concentrat destul pe viața de familie.

A încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, a vrut la un moment dat să și adopte un copil, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus cu regret Mihaela Rădulescu.

Nici acum nu este prea târziu, însă vedeta invocă vârsta și susține ca lucrurile ar fi stat cu totul diferit în tinerețe, scrie spynews.ro.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea.

Mihaela Rădulescu are un fiu, Ayan, în vârstă de 15 ani. Chipeșul tânăr îi calcă pe urme mamei sale, fiind popular pe rețelele de socializare, doar pe Instagram având peste 26 de milioane de urmăritori.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Imaginea cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989, a făcut senzație în mediul virtual. Cum arăta vedeta la 20 de ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter