Cele mai frumoase ținute de la Critics' Choice Awards. Lady Gaga a impresionat prin simplitate

Publicat pe de Oana Pantazi

Deși tema Galei Critics’ Choice Awards a fost albul, vedetele care au pășit pe covorul roșu au reușit să strălucească la propriu. Printre cele mai apreciate la capitolul ținute s-au numărat Lady Gaga, Charlize Theron și Emily Blunt.

Sezonul premiilor este în plină desfășurare și, după Globurile de Aur, a venit rândul Critics’ Choice Awards să-și desemneze câștigătorii. Vedetele s-au străduit și de data aceasta să defileze în cele mai inspirate ținute pe covorul roșu, și multe dintre el chiar au reușit. Printre cele mai admirate prezențe s-au numărat Lady Gaga, superbă într-o rochie albă, simplă, Calvin Klein, Jodie Comer, care a făcut senzație într-un outfit Zuhair Mura, dar și Charlize Theron, într-o rochie Givenchy tip sirenă.

Iată o galerie foto cu cele mai frumoase ținute Galei Critics’ Choice Awards!

Cele mai frumoase ținute de la Critics' Choice Awards. Lady Gaga a impresionat prin simplitateCele mai frumoase ținute de la Critics' Choice Awards. Lady Gaga a impresionat prin simplitate

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter