Cele mai sexy dive poartă aceeași rochie

Publicat pe

Duminică seară, Jennifer Aniston a strălucit pe covorul roșu al premiilor Oscar. Îmbrăcată într-o rochie lungă, strălucitoare, semnată de casa de modă Versace, aceasta a  arătat  minunat. Specialiștii de modă se pare însă că nu au fost impresionați de ținuta actriței. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Aniston a arătat minunat la petrecerea Vanity Fair a Oscarurilor. Rochia semnată Versace i-a pus în valoare trupul bine lucrat însă specialiștii de modă nu au fost deloc impresionați de apariția actriței.

 

 

Motivul este unul foarte simplu. Când cineva de la Hollywood poartă aceeași ținută, chiar dacă nu se întâmplă în cadrul aceluiași eveniment, este o gafă destul de mare mai ales când este vorba despre două staruri internaționale.

 

Așadar Jen Aniston a dat-o în bară la premiile Oscar. Ținuta purtată la marea gală a fost îmbrăcată anterior de Jennifer Lopez în luna august a anului trcut , când diva a susținut un concert alături de fostul soț, artistul Marc Anthony.

 

 

 

 

 

 

 

Important de știut este că nu Jennifer Aniston a făcut greșeala în mod direct. Rochia semnată Atelier Versace a fost aleasă de stilistul ei, Ryan Hastings.

 

Ceea ce a făcut diferența dintre cele două a fost însă accesorizarea.  În timp ce Jennifer Lopez a purtat o pereche de cercei lungi, strălucitori, și două brățari potrivite ținutei de scenă, Aniston a mizat doar pe o pereche de cercei Lorraine Schwartz cu diamante, în valoare de 10,7 milioane de dolari și un inel.  În ceea ce privește încălțămintea, Aniston a mers pe ideea de simplitate, purtând o pereche de sandale cu o baretă simplă.

 

 

 

 

 

Bianca  Ion

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter