Celebrități 50+ care arată super sexy în bikini

Publicat pe de Oana Pantazi

Cine spune că nu poți arăta foarte bine în costum de baie dacă ai trecut de 50 de ani? În niciun caz Elizabeth Hurley, care la 52 de ani încă face furori pe plajă în piese minuscule. Și nu e singura… Iată câteva celebrități 50+ care arată super sexy în bikini!

Că Elizabeth Hurley se simte în largul ei în fața camerei și la 52 de ani o demonstrează fotografiile pe care actrița le postează pe contul său de instagram. Costumul de baie turcoaz, din două piese, în care vedeta s-a pozat recent a făcut furori printre fanii săi, care i-au declarat că arată fabulos, că este binecuvântată că nu-și arată vârsta și că pare să nu fi îmbătrânit o zi.

 

Dar Elizabeth – care a pozat în Maldiver – nu este singurul star de la Hollywood care a trecut de 50 de ani și arată fabulos în bikini. Cine poate uita fotografia postată de Kris Jenner anul trecut, în care, la 62 de ani, a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată?! Sau actrița Linda Thompson, căreia nu-i poți da sub nicio formă 68 de ani… De altfel, atât ea, cât și Kris Jenner au ceva în comun în afara trupurilor superbe – ambele sunt bunici și ambele au fost căsătorite cu Caitlyn Jenner, pe vremea aceea Bruce.

 

Lista este completată de Halle Berry, care la 51 de ani continuă să promoveze un stil de viață sănătos, și asta se vede din plin, de Salma Hayek (51), Elle Mac Pherson (54) și Demi Moore (55), care, la rândul lor dovedesc că vârsta este doar o stare de spirit. Un alt exemplu este actrița Brooke Shjields, care, la 52 de ani, a apărut în campania de vară Swimsuits For Alls  2018. Aceasta a declarat pentru revista People: „La 52 de ani, mă simt în sfârșit confortabil și sunt mândră de toată munca grea pe care am depus-o pentru ca trupul meu să arate bine. Pot să spun că mă simt bine în pielea mea, că pot să-mi arăt trupul, și nu să-l ascund'. Pentru a vă convinge că vârsta nu este un impediment nici măcar atunci când ești în costum de baie, vă invităm să urmăriți o galerie foto cu celebrități 50+ care arată super sexy în bikini.

Foto: Instagram

Celebrități 50+ care arată super sexy în bikiniCelebrități 50+ care arată super sexy în bikini
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter