Celine Dion vrea să-şi vândă vila din Florida

Publicat pe

După moartea soțului ei, Céline Dion este atât de hotărâtă să scape de somptuoasa proprietate din Florida, încât a lăsat din preț 30 de milioane de dolari. 

 

celine dion

 

În 2013, la scurt timp după ce soțul ei, René Angélil, a fost diagnosticat cu cancer, Celine Dion a pus la vânzare proprietatea din Florida.

 

Până de curând prețul de vânzare al complexului era de 75,5 milioane de dolari, însă cum niciun cumpărător nu s-a arătat interesat, cântăreața a decis să scadă din preț. Jupiter Island, un complex somptuos, cu trei piscine, un parc acvatic și un teren de tenis, este la vânzare acum pentru 45,5 milioane de dolari, cu 30 de milioane de dolari mai puțin decât prețul cu care fusese pusă la vânzare în urmă cu trei ani, transmite TMZ.com.

 

Cântăreața vrea să se stabilească în Las Vegas unde intenţionează să-i crească pe cei trei copii ai săi, adolescentul de 15 ani René-Charles, și gemenii de cinci ani, Nelson și Eddy.

 

Adina Vilcea, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter