Cezar Oatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleți!

Publicat pe

După ce s-a despărțit, chiar de Dragobete, de Andreea Vilău, soarele a ieșit din nou pe strada lui Cezar Oatu, care s-a împăcat recent cu iubita lui, iar acum își face planuri de viitor. Artistul speră să devină tată, de tripleți dacă s-ar putea…

Când tocmai părea să-și fi găsit sufletul-pereche în persoana Andreei Vilău, make-up artist, în vârstă de 31 de ani, iată că Cezar Ouatu s-a despărțit de iubita lui, anul acesta, chiar de Dragobete și a și făcut anunțul pe rețelele de socializare, dar declarația sa despre „drumurile separate deocamdată” a fost portița pe care Cezar a lăsat-o deschisă. Și bine a făcut, pentru că, iată, Cezar și Andreea au decis să-și mai dea o șansă și sunt din nou împreună!

„Sunt pregătit mai mult ca niciodată”

Artistul a realizat că, până la urmă, tot ce contează e dragostea și că își dorește ca el și Andreea să depășească împreună toate momentele dificile:

„Eu sunt foarte gelos pentru că este înconjurată de foarte multe domnişoare frumoase, nu… glumesc. Cred că asta ne-a unit şi ne-a legat, fără nicio chestie falsă sau.. şi ea este în zona artei. Eu numesc artă, ceea ce face ea este artă, nu este doar un job de rutină şi ceea ce face ea are o responsabilitate extrem de frumoasă. Să înfrumuseţeze tot ce înseamnă sexul frumos pentru că până acum, ca bărbat, am fost singurul machiat de ea şi cred că faptul că ea mă înţelege, îmi înţelege meseria şi eu la fel.

Nu vreau să pară o chestie poetică, dar chiar mă reoglindesc de multe ori în ea, în sufletul ei… Îmi este foarte bun prieten, complice şi ne înţelegem. Asta e important, să reuşim să depăşim anumite momente şi să iasă la liman ce e mai important, adică dragostea care este importantă', a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

„Eu am zis la un moment dat că, până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel, e cel mai important, şi ea este pregătită, şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie (…)', a mai declarat artistul.

Noroc în carieră, dar nu și în dragoste… Până acum

Cezar Ouatu a cunoscut succesul în viața profesională, însă, în contrapartidă, norocul nu l-a însoțit și în cea personală… Pe scurt, faimosul contratenor nu prea a avut noroc în dragoste și, tocmai când părea să se fi spart ghinionul, a mai intervenit o ruptură…

În ultimii ani, artistul în vârstă de 39 de ani a avut trei relații de lungă durată cu persoane cunoscute în lumea mondenă, dar niciuna nu s-a materializat. Cezar Oatu i-a declarat iubirea sa și sopranei Angela Gheorghiu, însă fără succes, și și-a cerut una dintre iubite, pe Andreea Petrilă, de soție în timpul emisiunii Te cunosc de undeva, cu inel, în genunchi și tot tacâmul, însă la scurt timp s-a rupt lanțul de iubire… Să sperăm că, de data aceasta, alături de Andreea Vilău, își va găsi fericirea, chiar dacă se spune că ciorba reîncălzită nu e bună…

Foto: Instagram

Cezar Oatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleți!Cezar Oatu s-a împăcat cu iubita lui. Artistul e convins că va avea tripleți!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter