Cezar Ouatu s-a despărțit de iubită chiar de Dragobete!

Publicat pe

În timp ce prietenii se așteptau la un anunț de oficializare a relației, Cezar Oatu a șocat pe toată lumea anunțând că s-a despărțit de iubită chiar de Dragobete. Talentatul artist și Andreea Vilău, partenera sa, nu mai formează un cuplu…

Cezar Ouatu și Andreea Vilău

Cezar Ouatu a cunoscut succesul în viața profesională, însă, în contrapartidă, norocul nu l-a însoțit și în cea personală… Pe scurt, faimosul contratenor nu prea a avut noroc în dragoste și, tocmai când părea să se fi spart ghinionul, a mai intervenit o ruptură… În ultimii ani, artistul în vârstă de 39 de ani a avut trei relații de lungă durată cu persoane cunoscute în lumea mondenă, însă niciuna nu s-a materializat. Artistul i-a declarat iubirea sa și sopranei Angela Gheorghiu, însă fără succes și și-a cerut una dintre iubite, pe Andreea Petrilă de soție în timpul emisiunii Te cunosc de undeva,  cu inel, în genunchi și tot tacâmul, însă la scurt timp s-a rupt lanțul de iubire…

„Dragobetele, pentru mine, este doar o simplă zi gri”

Când tocmai părea să-și fi găsit sufletul-pereche în persoana Andreei Vilău, make-up artist, în vârstă de 31 de ani, iată că Cezar Ouatu s-a despărțit de iubita lui tocmai de Dragobete și a și făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândețea și răbdarea ta! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele, pentru mine, este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată! Sometimes i just want to get far away from it all (n.r.: câteodată vreau să plec departe de toate)', – a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

„Deocamdată să fim pe drumuri diferite”

Artistul a vorbit apoi despre despărțire la Antena Stars, dar declarația sa despre „drumurile separate deocamdată” știm cu toții ce înseamnă, din păcate… „Nu s-a pus problema neapărat de o despărțire, dar, deocamdată, ceea ce am simțit eu sunt oarecum anumite drumuri separate în acest moment, dar nu se știe niciodată. Eu cred că da. Clar că fiecare dintre noi își asumă greșeli, chestii pozitive, chestii negative, nimeni nu e perfect. (…) Noi am zis acum deocamdată să fim așa pe drumuri diferite, dar cred că avem multe de învățat, am avut multe de învățat unul de la celălalt. Noi tocmai am venit dintr-o vacanță din Republica Dominicană, a fost superb. Uneori sunt și factori externi, nu pot să dau prea multe detalii, care afectează uneori anumite… chimii dintre oameni' , a declarat Cezar Oatu. Sincer, nouă nu ne-a sunat deloc ca un… Adio, dar rămân cu tine!

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter