Channing Tatum s-a despărțit de soția lui după 9 ani de căsnicie!

Publicat pe

Șirul despărțirilor la Hollywood pare să nu se mai termine! Channing Tatum (37) s-a despărțit de soția lui, Jenna Dewan Tatum (37), după aproape 9 ani de căsnicie, șocându-și fanii, care îi considerau cuplul perfect. Din păcate, orice poveste frumoasă are un sfârșit, dar nu întotdeauna unul fericit…

Channing Tatum s-a despărțit de soția lui, Jenna Dewan, după 9 ani de căsnicie!

Au fost unul dintre cele mai hot cupluri de actori din Cetatea Filmului și păreau a avea totul: bani, faimă, iubire și o fetiță superbă, Everly, în vârstă de 4 ani și jumătate. Cu toate acestea, în mod total neașteptat, cei doi soți și-au anunțat recent despărțirea, alegând să o facă împreună, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram al Jennei. Iată ce declară Channing și Jenna:

Hei, lume! Deci… Avem ceva ce vrem să vă împărtășim. În primul rând, pare ciudat că trebuie să împărtășim astfel de lucruri cu toată lumea, dar este o consecință a vieților pe care am ales să le trăim, pentru care, de altfel, suntem foarte recunoscători. Trăim în niște vremuri incredibile, însă în aceste vremuri adevărul poate fi distorsionat în fapte alternative. Așadar, am vrut să împărtășim cu voi adevărul, ca să știți că, dacă nu l-ați citit aici, este o ficțiune. Ne-am decis, cu afecțiune, să nu mai fim un cuplu. Am fost foarte îndrăgostiți unul de altul acum mulți ani de zile și am parcurs o călătorie magică împreună. Absolut nimic nu s-a schimbat în privința iubirii pe care ne-o purtăm unul altuia, dar dragostea este o aventură frumoasă, care ne-a dus pe drumuri separate deocamdată. Nu există secrete și nici evenimente amoroase la baza deciziei noastre – suntem doar doi prieteni buni care au realizat că este timpul să ne lăsăm unul altuia puțin spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim cele mai fericite și împlinite vieți cu putință. Suntem încă o familie și vom fi întotdeauna niște părinți iubitori și dedicați pentru Everly. Nu vom comenta mai mult de atât și vă mulțumim dinainte că respectați intimitatea familiei noastre. Vă transmitem dragostea noastră tuturor! Chan & Jenna'.

Channing Tatum și Jenna Dewan au fost un cuplu foarte hot.

Channing Tatum și Jenna Dewan au fost un cuplu foarte hot.

Channing și Jenna s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare ale producției Step Up, iar trei ani mai târziu erau căsătoriți. Nu este un secret pentru nimeni că relația celor doi a fost bazată, în primul rând, pe sex, fapt declarat de nenumărate ori de ambii actori. Cândva, Jenna spunea pentru Cosmopolitan că este o persoană extrem de senzuală, la fel ca Chan. Așa suntem construiți și asta ne-a adus împreună', în timp ce soțul ei recunoștea că eu și sexul suntem prieteni. Suntem animale…' din păcate, așa cum spuneau și ei, dacă flacăra s-a stins, nu au rămas prea multe de împărțit…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter