Ce boală are, de fapt, Charlene de Monaco. Inițial, s-a spus că prințesa ar fi desfigurată de o operație estetică

Publicat pe

De mai bine de jumătate de an, se speculează în fel și chip despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco, în lipsa unor informații oficiale. La un moment dat, s-a scris că Charlene ar fi desfigurată din cauza unei operații estetice nereușite și de aici lipsa ei de luni bune din spațiul public. Ce boală are, de fapt, prințesa Charlene de Monaco.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Albert a spus că ea suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică', în timp ce apropiații lui Charlene au declarat pentru Page Six că aceasta „aproape a murit' în timp ce se afla în Africa de Sud.

O persoană din cercul ei a spus că prințesa „nu a putut consuma mâncare solidă timp de șase luni din cauza intervențiilor suferite, așa că a trebuit să se hrănească cu paiul.' Asta ar explica și pierderea evidentă în greutate și faptul că arată atât de slăbită.

Ce boală are, de fapt, Charlene de Monaco

Potrivit Elle.ro, o expertă regală spaniolă citată de tabloidul britanic Daily Mail susține că motivul absenței ei îndelungate din Monaco e că a fost „desfigurată de o intervenție de chirurgie plastică'.

Pilar Eyre susține în revista Lecturas că Charlene a rămas cu cicatrici după un lifting încercat în Dubai. Nu este însă foarte clar din relatările tabloidelor care au preluat declarația dacă acest lifting ar fi precedat numeroasele operații suferite în Africa de Sud.

După ce a stat 10 luni departe de copiii ei, gemenii Gabriella și Jacques, Charlene pare să fi ratat și cea de-a șaptea aniversare a lor, situație care nu a făcut decât să alimenteze zvonurile legate de starea gravă de sănătate a prințesei.

Totuși aceasta a făcut o postare pe Instagram prin care își felicită copiii și își declara dragostea pentru gemeni.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Connect-R, despre dependența de droguri: „Mă dureau organele. Cum s-a lăsat de cocaină

Ce spune prințul Albert despre absența soției din viața publică

Zilele acestea prințul Albert se ocupă cu infirmarea zecilor de zvonuri apărute despre absența prințesei din viața publică. Cu toate acestea prințul nu spune nimic clar despre starea de sănătate a soției sale.

A slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli, cum ar fi o gripă sau, Doamne fereşte, infecţia cu COVID. Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID.

Şi nici cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră. Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta', a declarat prințul Albert, fără a clarifica ce se întâmplă cu soția sa.

Prințul a mai declarat ca actuala stare de sănătate a lui Charlene de Monaco o împiedică să mai aibă responsabilități oficiale și chiar și o viață de familie normală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter