Charlize Theron şi Sean Penn, surprinşi la cumpărături

Publicat pe

Îmbrăcată într-un top negru, cu spatele gol, şi o pereche de jeanşi skinny, Charlize Theron a fost surprinsă la cumpărături, alături de adorabilul ei fiu adoptiv, Jackson, şi de noul iubit, nimeni altul decât Sean Penn.

 

Relaţia dintre Charlize Theron şi Sean Penn devine astfel din ce în ce mai serioasă, cei doi comportându-se ca un adevărat cuplu. Actorul a ajutat-o pe Charlize cu cumpărăturile, fiind în acelaşi timp foarte atent la Jackson.

 

Charlize Theron şi Sean Penn, surprinşi la cumpărăturiCharlize Theron şi Sean Penn, surprinşi la cumpărături

Charlize Theron şi Sean Penn şi-au început povestea de dragoste cu luni în urmă, însă au ales să păstreze secretul asupra ei.

 

La Gala caritabilă Help Haiti Home de la începutul anului, Sean Penn avea să dezvăluie cât de îndrăgostit este de Charlize Theron.

 

Este o femeie alături de care vreau să rămân… vreau să fac tot ce depinde de mine pentru a o păstra.', i-ar fi mărturisit actorul în vârstă de 53 de ani unui jurnalist.

 

La rugămintea lui Charlize, Sean a renunţat şi la colecţia sa impresionantă de arme de foc, transformată într-o operă de artă de Jeff Koons şi vândută la licitaţie în seara galei pentru suma de 1,4 milioane de dolari.

 

Potrivit unor surse, cei doi plănuies să se mute împreună, Sean fiind îndrăgostit nebuneşte de Charlize şi extrem de ataşat de micul Jackson.

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter