Cher și Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roșu la premiera Mamma Mia! 2. Gestul, care pecetluiește o prietenie de mulți ani, a devenit viral

Publicat pe

Una dintre cele mai aștreptate premiere cinematografice ale anului 2018 este cea a musicalului 'Mamma Mia! Here We Go Again!'. Evenimentul care a strălucit prin prezența divelor și a actorilor din distribuția filmului, a fost marcat de un moment devenit viral. Cher și Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roșu.

Cher și Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roșu

Gestul celor două mari actrițe, unul deloc vulgar, este, mai degrabă, o reconfirmare a prieteniei care le leagă de foarte mulți ani.

Pe de altă parte, despre Streep se știe că are o anume predilecție către smotoceala în public cu alte colege de platou. Nu putem decât să ne amintim decât de sărutul cu Sandra Bullock, în 2010, de acela cu Emma Thomson, în 2003 sau de episodul similar, cu Allison Janney, în 2002. Însă ce s-a întâmplat, luni seară, pe covorul roșu, la premiera Mamma Mia! 2 are o semnificație cu totul deosebită. De-a lungul timpului, cele două mari actrițe nu au împărțit doar ecranele, ci și convingerile politico-sociale, fiind recunoscute drept două dintre cele mai vocale activiste de la Hollywood.

Cher și Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roșu la premiera Mamma Mia! 2. Gestul, care pecetluiește o prietenie de mulți ani, a devenit viralCher și Meryl Streep s-au sărutat pe covorul roșu la premiera Mamma Mia! 2. Gestul, care pecetluiește o prietenie de mulți ani, a devenit viral

Cher și Meryl Streep au fost distribuite pentru prima dată în același film în 1983. Se întâmpla în 'Silkwood', o producție cinematografică inspirată dintr-un fapt real, unde Meryl Streep era Karen Silkwood, eroina principală, iar Cher o interpreta pe Dolly, colega de apartament și prietena lesbiană a lui Karen. Acela a fost debutului unei strânse prietenii dintre cele două actrițe, prietenie care durează și în prezent.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter