Chinuite de bisturiu. Operații estetice nereușite ale vedetelor din România

Publicat pe

Chirurgia estetică este o loterie, iar persoanele publice de la noi au resimțit asta din plin, pe propria piele. Cine a suferit cel mai mult? În rândurile de mai jos puteți vedea că operațiile estetice nereușite ale vedetelor din România nu sunt deloc puține!

Încă de la pionieratul chirurgiei estetice în România, divele din showbiz-ul autohton au dat buzna în cabinetele medicilor esteticieni pentru mici îmbunătățiri. Topul celor mai cerute inervenții estetice? Mărirea sânilor, rinoplastia (chirurgia nasului) și augmentarea buzelor. Rezultatele? De cele mai multe ori dezatruoase, mai ales pentru vedetele care au făcut acest pas în urmă cu mai bine de zece ani. Iată ce operații estetice nereușite au în palmares vedetele de la noi:

Gina Pistol – patru intervenții estetice la nas și tot atâtea la buze

Gina Pistol a suferit din cauza chirurgiei estetice

Gina Pistol și-a făcut mai multe intervenții nereușite la buze și la nas. Foto: Unica

A primit în repetate rânduri titlul de cea maai sexy vedetă din România, însă a plătit cu vârf și îndesat, pentru asta. Gina Pistol a suferit nu mai puțin de trei intervenții estetice nereușite la nas, cea de-a patra fiind cea norocoasă. Nările ei erau foarte înguste, nu putea respira bine și o dată chiar a leșinat din cauza asta. În ceea ce privește buzele, coșmarul a fost similar. Prima oară și-a injectat silicon, care s-a transformat în chisturi, fiind nevoie de încă trei intervenții pentru ca problema să fie remediată definitiv.

Brigitte Năstase, intervenții estetice nereușite la buze și pomeți

Așa arată Brigitte după intervenția de reconstrucție a feței

Brigitte Nastase și-a făcut multe operatii estetice nereusite

Nici mai mult nici mai puțin de 19 operații estetice! Brigitte Năstase și-a schimbat look-ul radical grație chirurgiei plastice, dar a și suferi enorm. Interveșia la buze a fost una cu ghinion, trecând prin chinuri similare cu Gina Pistol. Vedeta s-a operat în Germania, pentru a-i fi scoase chisturile ce se risipiseră pe toată fața. Opt ore a durat interveția, însă Brigitte se declară mulțumită acum.

 

Claudia Pavel și-a reparat nasul în Grecia, după o intervenție nereușită

Așa arata Claudia Pavel înainte de cele două operații

Claudia Pavel a trecut printr-o operație estetică nereușită la nivelul nasului

Puțini își mai amintesc de suferința Claudiei Pavel. Vedeta și-a operat nasul în secret, la unul dintre cei mai renumiți chirurgi esteticieni, dar rezultatul a fost unul negativ. Atât din punct de vedere estetic, cât și medical. Problemele de respirație au condus-o pe concurenta Exatlon către o clinică medicală din Grecia, acolo unde a făcut a doua operație.

Nicoleta Luciu, chinuită de dureri de spate din cauza sânilor

Nicoleta Luciu are, acum, sânii mult mai mici

Nicoleta Luciu a făcut operatie estetica nereusita la sani

Tulburări de vedere, dureri de coloană și imposibilitatea de a face efort fizic. Acestea au fost consecințele implanturilor-gigant pe careși le-a pus Nicoleta Luciu. După mai bine de doi ani de suferință, vedeta și-a luat inima în dinți și a făcut o nouă operație, fiind chiar suspectă de cancer. Interveția a durat câteva ore, timp în care Nicoletei i-a fost îndepărtat țesutul necrozat și i s-au înlocuit implanturile.

Eugenia Șerban, suspectă de cancer din cauza silicoanelor

Eugenia Șerban trebuie să-și opereze urgent sânii

Eugenia Șerban și-a pus silicoane, iar acum suferă enorm

Unul dintre cele mai răsunătoare cazuri de chirurgie estetică nereușită este cel al actriței Eugenia Șerban. Vedeta și-a făcut implantul în urmă cu aproape două decenii, iar aucm se luptă cu o serie de complicații foarte grave, ajungând ca bustul ei să se necrozeze. Problemele sunt extrem de serioase, simare unei persoane care suferă de cancer, iar intervenția chirurgicală menită să îi rezolve acest necaz este una extrem de costisitoare. Din motive numai de ea știute, Eugenia Șerban amână deja intervenția de câțiva ani.

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter