Chris Brown se luptă pentru custodia fiicei sale

Publicat pe

Chris Brown dorește să obțină drepturi paternale mai bune pentru fiica sa în vârstă de un an, Royalty. Rapperul și cu mama copilului, Nina Guzman, se bat pentru costodiei fetiței încă de când aceasta s-a născut.

 

brown1

 

Lupta în procesul de costodie se împarte între două mari lucruri: timp și bani. Nina i-a cerut artistului suma de 15,000$ pe lună pentru pensia alimentară, iar acesta nu este singurul lucru dificil pe care i l-a impus lui Brown. În momentul actual, starul plătește pentru fiica sa o pensie alimentară de 2,500$.

 

brown2

Nina și fiica sa locuiesc în Houston, iar rapper-ul le vizitează mai tot timpul. El își dorește ca ele să se mute în California pentru a fi mai aproape de el. Brown a prezentat-o lumii pentru prima dată pe Royalty în aprilie, printr-o poza pe Instagram. ,,Nu am crezut vreodată că aș putea să iubesc vreodată așa de mult pe cineva”, declară cântărețul despre fetița sa.

 

Nina Guzman este un model din Texas. Cei doi părinți se știu de mai mulți ani și au declarat că nu își doresc o relație romantică.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter